13

Анонимен

преди 6 години

Популистка.

12

Анонимен

преди 6 години

Да поемат сметките чрез фондовете за бедствия и аварии. Защо частника да плаща? И кой в виновен всъщност, че енергото е частно?

11

Анонимен

преди 6 години

Хайде Мая пак е скъсала синджира. Да полае ден два и да си я прибетат. Защо не отдели от бюджета на институцията си?

10

Анонимен

преди 6 години

До РуменАве калъффф кво прайм ако стане бедствие в гоуем град и целият е застрахован? Па идейте на гоце да се вземат едни пари от мит'ряла!

9

Тези хора

преди 6 години

Тези хора не обичат имотите си. Ако ги обичаха щяха да отделят годишно по 36 лева за застраховка /сума, която изпиват за една седмица/. Днес в Бургаско - утре на друго място - омръзна ми вече това оправдание, че са бедни, а не разбират колко са прости и че всеки заслужава своя начин на живот!

8

Анонимен

преди 6 години

Червената Мая по стар комунистически обичай иска да направи добро ама за чужда сметка. Намери пари да им платиш сметките ***, Майо! С чужда пита помен не се прави.

7

Гражданин

преди 6 години

до селянинпо принцип си прав,обаче...тези ,богатите,добре живеещите,с пари в банките...са далеч от тези,нормалните българи...в София,...Бояна и Лозенец няма наводнения...помните ли,Михнева преди показа къщата на ББ...после какво се случи,помните ли?не бъркай българите с управляващите ги!България е различна,в която живеят едните и другите...

6

Румен

преди 6 години

кога ще се приеме закон за задължителна застраховка на имота?кога?всеки път едно и също!тъпчем на едно място с години!..какво се реве и се чака на държававата!като няма застраховка,340 лева еднократна помощ от фонда и точка!изумен съм как частни имоти ,било къщи след влакова катастрофа ,било апартаменти ...се възстановяват (санират апартаментите) с пари от държавата!

5

Курти

преди 6 години

Възпитаниците на "Висшата Комсомолска Школа" в Москва докараха България до гибел. Най-бедната държава в Европа. Браво Мая.............Браво Манолова.......П.С. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

4

Анонимен

преди 6 години

Социализмът свърши. Държавата трябва да плати, защото фирмите доставящи електроенергия не са държавни. Друг е въпроса, че държавата я няма когато трябва да се регулират цените до крайния потребител. Скъпи на ядрената електроенергия и евтини на ВЕЦ-овата. Кон за кокошка, а ако има и комисионна още по-добре.

3

Търговище

преди 6 години

Мая единствената с воля и характер .

2

Не бива

преди 6 години

Ако се платят сметките на едни ... всеки може да поиска да плащат и неговите щети.Мая Общата се разпорежда с чужди пари.Комунистка - все гледа да краде!

1

Селянин

преди 6 години

Да си берат гайлето няма да дам и един лев за пострадалите. Кой по-дяволите е купувал изсушителни машини б Тия нямат ли родниниР защо роднините не им помагат всички ли са бедни и защо са Бедни нали е прекрасна държавата сега. Нали хора като Мая и Боко Тиквата ни убеждаваха че всички са богати и трупат пари в банките. Тия къщи по време на лошия Бай Тошо ли са строени ?