96

Анонимен

преди 6 години

Путин определи "перестройката" като най-голямата трагедия в руската история, защото благодарение на нея сега той е президент.

95

Анонимен

преди 6 години

Много яка борба пада като гледам колко много знамена със сърпа и ч;ка носят и колко много портрети на сифилистика Ленин се друсат по улиците на Москва.Някъде зърнах и Корнелия Нинова с портретче на Ленин в ръка.....

94

тате пита,

преди 6 години

вярно ли е , чеТръмпата е обявил 7 ноември за ден на загиналите при комунизма крадци, а 6 август за ден на хуманните атомни американски бомби

93

Бааа маааму,

преди 6 години

живеем в разкошно време, всеки може да псува, плюе и ругае предците си, да се изкарва велик борец за доброто и при всеки удобен случай да крадне каквото докопа!

92

Анонимен

преди 6 години

Тези са пълни шизофреници. Плачат хем за изостаналата феодална монархия, хем за най мракобесната диктатура в човешката история, разделила европа на две.

91

Българо-Римлянин

преди 6 години

Да, аварите разцепиха Велика България в 7 век и изпратиха по тъпата част на север. Слава Богу останахме тук с Аспарух. *** сме си , ама готини!!!!

90

Анонимен

преди 6 години

Zapadnqcite si napravixa komunizma pyk nas ni xvyrlixa v dviqt kapitalizym da mrem.

89

Анонимен

преди 6 години

A USA koga schte zapochne da se bori s glupostite koito vseki den tvori po sveta i cql svqt ne moje da im gi opravi?

88

Ленин

преди 6 години

До ХамлетБлагодарение на политика на Ленин, сега българите ходят на Запад да търсят социалните осигуровки, които ги има благодарение на съществуването на СССР. Безплатното образование и здравеопазване, и работникът да получава повече от държавния служител е заложено в първите години след Великата Руска революция. Благодарение на съществуването на двете системи 7 години, западът започна да копира хубавото от соц. Сега нашенци бягат в социалните Германия, Швеция и други западни страни.

87

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

комунистите празнуваха си празника чест 7 ноември а бг .комунисти не можаха за това сега плювате а г-жа василева да прекрати да пише глупости против русия.нека тя да пише за сащ и ес и гладуващите българи които се пръснаха по целият свят

86

nusi

преди 6 години

Абе всички сте анонимни,защо не пишете под своето име,гледайте си вашата чиния а не в чуждата,лесно се плюе анонимно.

85

Анонимен

преди 6 години

Е.ал съм им майката не ми пука

84

Starija hush

преди 6 години

Ne Germania a germanskite evrei platiha za revoluciata na edna banda da gospodstva nad sveta a zad zavesata beha mrasnite evrei.No *** se useti.

83

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия. Слава на Владимир Илич Путин. Преродилият Ленин.

82

Хамлет

преди 6 години

Другарят Ленин нанесе рани на цялото човечество, които и след 1000 години няма да зарастнат

81

експерт

преди 6 години

Германия с брониран влак взема Ленин от Швейцария,закарва го в Русия,и му дава пет милиона златни марки,за да направи революцията успешна!

80

Анонимен

преди 6 години

Психоболницата Русия навърши 100 години. Голям празник за пациентите. Управителят доктор Путин се прави че няма такъв празник.

79

Анонимен

преди 6 години

До пущиняк71 Да,гочно така,руските бомбардировачи бомбардираха Източна Украйна.Путин изпрати там военни части,които първо нарече"войници в отпуска",после заяви,че Русия е оттеглила своите военни трупи,а като за капак,рече,че"можем да стигнем до Киев само за два часа".

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен81 Руският цар е продал Аляска за торба злато и Русия няма какво да търси там вече.

77

Анонимен

преди 6 години

До Стамат83 И кого ще изберат за монарх,един дребосък,кагебеец,***/като вид мантаритет,а не като човек роден на село/-Путин ли?Трагикомично.