30

Анонимен

преди 6 години

Русия не е България. Това е най-мощната ядрена сила в света и няма да допуснат на власт да дойдат разни простиутки и американофили. Това не е като нищожествoто Расим Плевнелиев да спечели.

29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 33Ти, като си много по-смел, на коя супердържава си президент и какви велики подвизи си извършил?

28

Анонимен

преди 6 години

Джуджето е много страхливо подбрало си е само претенденти които нямат никакъв шанс.

27

123

преди 6 години

До рускиня до 123Да бе да, ще ме пусне някой сам на морето. Знаеш ли кога... А ти си доста добре с българският, дали не е заради някой българин, а?!

26

До PG

преди 6 години

Подложи паничка да ти пресипе и на теб .... Те рускините са дашни ... !!!

25

PG

преди 6 години

До рускиня до 123хаха яко му сипа. ама си права. големи *** всичките :Д

24

Калеко Алеко

преди 6 години

Явно конкурентите на товарищ путин за президентския престол в Матушката Русь са внимателно подбрани от отговорните органи в Кремъл и КГБ, от порно звезди като Беркова, до журналистки с вид на плеймейтки, като Собчак. А като се вземат предвид претендентите, става ясно и как се пропагандират традиционните "Панславянски ценности" в Мадър РАША, с които тя тя ще се противопостави на загниващия Запад !

23

Така е

преди 6 години

Путин е много вреден както за Русия , така и за цивилизования свят.Горките руснаци. За 100 г. не случиха на нормални политици.

22

рускиня до 123

преди 6 години

"...Рускините какво правят по морето не е истина. Да не им дадеш твърд ..., не мож с еотърва после"----А през това време дето се занимаваш с рускини по морето - твоя съсед оправя твоя съпруга. Кръговрат на живота

21

9689

преди 6 години

Пък аз си мислех,че сте сериозни.А може би е платена статия.

20

Анонимен

преди 6 години

по начало е все тая

19

123

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Да бе да. Рускините какво правят по морето не е истина. Да не им дадеш твърд ..., не мож с еотърва после. Като невидели. И хич не им пука с кого са. Няма такива ......... . Морал дрън дрън.

18

123

преди 6 години

И тая да стане "чудо" и да вземе да стане президент. После всички ще им викат на руснаците "жените ви са пълни .... (дами без никакви задръжки), сега си имате такава за президент, да ви ..... смепната държава".

17

Анонимен

преди 6 години

Нас не догонят!

16

анонимен

преди 6 години

геиове и ***----ви нямат място в политиката на русия която даде 20 милиона през 2 своина това е подигравка с народа с историята с културата

15

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Моралните руснаци със здарава ценностна система са на първо място в света по разпространение на СПИН. 80% от заразените са женени. 40% от тях чрез хомоскесуален полов акт. Да не говорим за моралното декриминализиране на домашното насилие което руснаците направиха наскоро. Така де, да биеш жена си в руско е възпитателно а не престъпление.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Е, що ревете сега бе, господа евроатлантически з.адници ?!Нали това е демокрацията ви ?!Всеки да може, да се кандидатира за президент ..Разликата между Русия и Запада обаче е в това, че тук президент може да стане Обонго Маймунов, пуяка *** Тръмп или Суджук бей да е министър председател.В Русия това е невъзможно, защото руснаците имат здрава ценностна система и не са с промити от евроатлантическата пропаганда мозъци. Факт !

13

ФАКТ!

преди 6 години

Прекрасна марионетка ще бъде бетер Елцин!

12

1

преди 6 години

ах, ах...

11

,,магии,,

преди 6 години

не гледам порно и тези не са им фен