16

То6

преди 6 години

Един достоен човек, който със своите идеи УНИЩОЖИ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.

15

Анонимен

преди 6 години

Блага Димитрова отказа да бъде вице на този "така достоен човек". Защо ли?И беше права да се откаже!

14

Жокер

преди 6 години

Като им видиш президентите, хич не питай за останалото...

13

Мислител

преди 6 години

Не превръщаме ли Желев в някакъв култ!Уж бил честен уж бил скромен?Е ,и?Не направи ли куп пакости и не докара ли мафията през 1993?

12

Анонимен

преди 6 години

Прихода това,прихода онова!Е не го ли постигнахте най-накрая този мечтан ПРИХОД ?

11

Krom

преди 6 години

А? Като ги гледам тези тримата, той дали е почвал прехода? Комсомолец с бизнес до "безпартиен" партиец, до верен син на Партията с криле?! Къде Ви е прехода бе, хора? Когато се появи първия от Вас който не е бил свързан с Партията хранителка ще повярвам. Мда, малко е "странна" тази институция, Президенството.

10

SILANCE

преди 6 години

До АнонименА 500 000 несъществуващи гласа за бЪкЪпЪ-то,които си "озакониха" с неговия подпис на парламентарните избори? А избора на вицето-комунист и генерал,който започна епопеята с досиетата? А твърдението му,че е марксист,пък следващите далавераджии го наричат демократ? С този закърнял мозък дори чувството са самоъхранение няма как да си спомните ...

9

Анонимен

преди 6 години

Той Веско е още глуповат. Като си вземе матурата,като завърши УНСС (там най-лесно става), може и да поумнее поне малко.

8

АНАЛИЗ

преди 6 години

Гледах Култовите Думи на Президентите .1.Радев - трябва да работим заедно за България .2.Плевнелиев - Ж.е.л.е.в (сайта цензурира името на Първия Демократично Избран Президент) беше много обичан човек на Балканите ???3.Първанов - имах проблеми с този човек .4.Стоянов - Бла , бла , бла .

7

До Веско

преди 6 години

Веско Веско....и като Радев те срами, С Плевнелиев ли се гордееш тогава Веско? Той ли според теб не излага страната? Със мазната му слугинска мутра ли се гордееш Веско? Със всичките глупости които каза и направи, с пречупеният му кръст и свалени към САЩ *** ли се гордееш Веско? Затова сте на този хал. Масовото изглупяване на което сте подложени и робското мислене, не ви оставят да видите по далеч от носовете си. Затова когато някой иска да ви помогне, го плюете. Жалко Веско

6

Анонимен

преди 6 години

Желев бе човекът на Луканов в дирижираната от БКП и ДС опозиция.Той най-отвратително плюеше после по СДС, когато не вървеше в правилните релси на подмяната, която бе така осъществена, че днес сме блатото на Европа!Хвалбите днес нема да изчистят образа на Желев, още повече, че са изречени от хора, които също са част от подмяната и имат заглуги да живеем в псевдодемокрация и прикрит личен режим на гавазина на Тато!И 100 плочи да му сложат все тая. Народът няма го запомни с добро!

5

1

преди 6 години

Думичката "преход" отново изплува в политическото ни пространство. Та до къде я докарахме с прехода казвате ?

4

Анонимен

преди 6 години

Нямя ли да го нaправят и мъченик и да го канонизират Желю Жабата няма никаква заслуга за туй дето ромите го изблаха срещу една лимоната от 8 ст. Да не говорим колко простотии направи и съсипа армията.

3

Анонимен

преди 6 години

Всичките президенти със съпругите си, само Пл. с рогата си. Много му отиват.

2

реалист

преди 6 години

Президента Радев е единствения трезво мислещ политик в момента. Поне за сега.

1

Веско

преди 6 години

Това е комика Радеф, винаги ми е смешно да го гледам. Къде го изкопахте клепоухия червен ***, да ни срами навсякъде.