48

Анонимен

преди 6 години

Тоя и за милиционер не става, толкова Т.Ъ.П.О гледа и се изказва. Той ще ми казва: "Свикнете"! ГЕРБеруги омразни, дошли на влст с изборни измами!

47

Анонимен

преди 6 години

Кво общо има председателството със плевньо тех парк - време е баце да дигне кръвно и да си оди!

46

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се да има ИЗВЕСТНИ ограничения за хората в София."Много "неостро" определение. Като са известни, кажи какви ще са ограниченията, де!На мен (пък, може и на другите) не са ми известни. Например: ще има ли каруци из София, или само "засилено полицейско присъствие" около НДК; ще могат ли бели хора да си почиват в градинката пред НДК, ще могат ли живущите около НДК да си паркират пред жилището и т.н.

45

Анонимен

преди 6 години

Моного пари се дадоха за тво европредседателство, много се изговори, сега и ограниченията. Никой не казва каква ще е ползата за народа.

44

Киро

преди 6 години

Нема проблеми - след Фандъка задръствания и тапи не ни плашат!

43

Кратун

преди 6 години

Ей това е примитивният манталитет на българския политик! В чужбина се опитват да обяснят на хората защо, как, че е за добро. Нашите оли.го.френи се изтъпанчват и с репликите си заявяват - ***.йната ви, ***! Какво мислите вие и как се чувствате не е важно. Свиквайте! Имат се за нещо повече от хората, които ги избират.

42

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО ПАРИ ВЗЕМЕШ ОТ ЕВРОПА ТОЛКОВА СА ИМ И ЗАПОВЕДИТЕ - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТИ ХАРЕСВА ИЛИ НЕ ..... СЪВРЕМЕННОТО РОБО ВЛАДЕЛСТВО..

41

евро-простотия

преди 6 години

що за глупости говори тоя *** -нека първо свикне че не е тои живото същество кето ще ми казва с какво да свиквам и с какво не нека си мери приказките

40

Анонимен

преди 6 години

До CartmanВсъщност голяма част от данъците които плащаме в така мразената от теб столица, отиват за провинциалисти като теб. Защото парите отиват в държавния бюджет и се разпределят от там, а не остават в общинския такъв. Така, че когато говориш за привилегии и разпределени пари, се замисли отново.

39

Анонимен

преди 6 години

То беше ясно че ще налага само ограничения за обикновените хора а облагите само за управлението и приближените им, няма ли кой да организира един голям протест като дойдат тези да видят нещата в действителност не както им ги представят

38

Анонимен

преди 6 години

Мали.... българина и правила... това е някакъв оксиморон...

37

Cartman

преди 6 години

Жителите на столицата наистина да свикват. Не може да се радвате на специално отношение от държавата и да получаваш приоритетно пари от нея и в същото време да се оплаквате, че трябва да търпите неудобства, заради това, че сте столица. Ако на софиянци им е писнало от "селяните", които прииждат и от постоянно блокираните пътища от политици и др. делегации нека да настояват столицата да се премести някъде другаде.

36

DO 35

преди 6 години

До Кольо ГилънаАми, данните ще ти ги каже ЕС.Там не ги стъкмяват, както го правят герберите и комунистите тук.Тези данни не лъжат.Ходи искай данни от евразия...предполагам те ще ти харесат повече.И как естонците бяха доволни и се радваха от председателството си и от членството си в ЕС, а ние само плюем???Но, къде са естонците, къде е крадливия ***?!!

35

До 36

преди 6 години

До АнонименХем плюете по ЕС, хем обяснявате, че високия БВП е благодарение на него. Хайде, да се установите поне за малко.Да, парите от ЕС помагат за БВП, това, че ние ги крадем и не ги реализираме оптимално в развитието на икономиката ни си е наш проблем.Или пак ЕС е виновен за това.Дори и да спрат парите от ЕС, все пак сме запазили и зградили пазари, които до голяма степан ще ни помогнат.Не разбирам само от къде идва плюенето по ЕС??@!!

34

Анонимен

преди 6 години

За спокойствието на господарите ни, София ще е с блокирани улици, полицейски кордони, затворени булеварди, постоянни проверки, прибиране на съмнителни субекти и пр. Така, че свиквайте.

33

Анонимен

преди 6 години

БВП НЕ СЕ ДЪЛЖИ НА ПРОИЗВОДСТВО, ПИШМАН ИКОНОМИСТЕ.КАТО СПРАТ ПАРИТЕ ОТ ЕС, БВП ЩЕ СЕ СПУКА КАТО БАЛОН.

32

Кольо Гилъна

преди 6 години

НаивникоКой ще ти каже истинските данни?НАИВНИКТези са озверяли за пари, страх ги тресе от господарите им да не ги свитнатобикновеният човек е много по-свободен от т. нар. величия лидери политици и тем подобни близачиХайде сега отиди да готвиш

31

До 22

преди 6 години

До Кольо ГилънаА, какво, бе, плювач- Гилън??!!Вземи и намери малко данни и статистика, преди да плюеш.Внесли сме? Колко сме внесли? Знаеш ли каква ни е вноската? И колко сме усвоили? И колко сме пропуснали да усвоим, благодарение на нашата крадливост и корупция?

30

Кольо Гилъна

преди 6 години

до 29 евроценностите как са? ***- сбърканяци, травестити, войни, оръжия, масови стрелби и двойни стандарти като обявят третия и четвъртия пол КОЛКО ВИДА ТОАЛЕТНИ щЕ ИМА ОБществени?Щото сега са 2 - мъжки и дамски

29

До 30

преди 6 години

До АнонименЗащото тук е България.Или сте забравили къде живеем? Хайде да не се правим на големите светци. Страна на мутри и криминални субекти.Защо в Естония нямаше подобни мерки? Спокойна и подредена страна, развиваща високи технологии.Лошо е, когато нямаш реална самооценка и си мислиш, че си много хубав, а всъщност гащите ти са изцапани. Та и родния патризъм като вашия, е същото.