7

Анонимен

преди 6 години

"Кабинетът развързва кесията, дава още 13 млн. лв. за бедствия."---Май се задават предсрочни избори, та Боко Тиквин започва да се подмазва на елетората.

6

гост

преди 6 години

Държавата трябва да се бори да предотвратяват бедствия и авариите! Цялата назначена за тази цел администрация спи! След това усвоооооояваааат пари а хората нищо не получават!

5

Чоко и боко

преди 6 години

Е пак батман е дал нареждане на хазната...Защо обаче, оставам с впечатление че хазната е собстенност на ГЕРБ ?!

4

13

преди 6 години

ЕЕЕЕЙЙЙ, ПИСНА МИ ОТ ВАШЕТО ПЛЮВАНЕ - ПО ВСИЧКИ НАРЕД!!! ТОЛКОВА СТЕ ЗЛОБНИ, ЧЕ МИ СИ ДОПОВРЪЩА ОТ ВАС!!! НИМА НЯМАТЕ РАБОТА, ТА ПО ЦЯЛ ДЕН СЕДИТЕ И ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ?! ДА НЕ БИ ДА СТЕ БЕЗГРЕШНИ ИЛИ СТЕ С АНГЕЛСКИ КРИЛЦА?! С НИЩО НИКОЙ НЕ ВИ УГОДИ, *** НЕГРАМОТНИИИ!

3

Анонимен

преди 6 години

Това е добре и дано наистина средствата стигнат до нуждаещите се, което е съмнително като се има в предвид КОЙ ни управлява!!Само едно уточнение, кесията не е на кабинета!

2

реалист

преди 6 години

В Карнобат падна три пъти повече дъжд от Бургас, но няма поражения--защото направили профилактика. Уверен съм, че нарочно не правят порфилактика, за да има бедствия, да има щети, да има развързана кесия и съответно кражби....Има ли друго мнение?

1

Активист на БКП

преди 6 години

Смятайте ,че 50 % ГЕРБ ще ги откраднат !