9

Анонимен

преди 6 години

Застрахователите дали ще проведат свое разследване?

8

Принципно

преди 6 години

Дали са забелязали наблизо някакви "вегани" .......... ??!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

До "Питам"... Да,пука ми за пожарникатите,които цяла вечер са изпълнявали служебния си дълг и са рискували живота си ! Други въпроси...?

6

Така е

преди 6 години

До Анонимен 1 Докторе , ама тези антибиотици са безплатни и са превантивни . Така се пази " народното" здраве. И после се хвалиш ,че цяла зима не си хващал настинка. Нали така ? Така е ...

5

Питам

преди 6 години

До Анонимен 4 Да те питам , на теб изобщо пука ли ти за нещо?Ей за такива като теб дето не им пука държавата е на това дередже.

4

Врачанин

преди 6 години

До селянин 2 Да , аз съм виждал честен бизнесмен. И не е от БСП. Има над 200 работници и им плаща добре.Отказа да дава лепта на ГЕРБ и го подгониха. Само че сбъркаха и си го получиха. Сега знаят че от него пари няма да видят.

3

Реалист

преди 6 години

Разбира се че е умишлен палеж.Някай от увалнените работници , побеснял любител на БСП г о е запалил.Когато те приемат в БСП питат, мразиш ли богатите? Ама те богатите са именно в БСП.

2

селянин

преди 6 години

Мръсотията и завистта е генно заложена в роба ,и има защо !!Някой да е виждал честен бизнесмен !!

1

Анонимен

преди 6 години

Пожара се е възпламенил от натъпканото с антибиотици месо! Тези антибиотици които са в свръх количество са опасни не само за вешето здраве но и за опасноста от пожари. А докторите се чудят защо на народа не му действат антибиотиците които им предписват за да ги излекуват И защо са станали резистентни към антибиотици. Това означава че организмите им са пренаситени от антибиотици и когато трябва да им подействат за да оздравеят те имат обратен ефект. Честито на всички хапващи антибиотично месце!