12

Анонимен

преди 6 години

Само някакви бираджии, нищо интересно, с изключение на снимка 9.

11

Ох

преди 6 години

Винаги ще се намери някой,който да плюе.Важното е да можеш да си направиш живота малко по-интересен,да си направиш кефа.Не е важно да е лъскаво.Сигурен съм,че на тези хора им е по-гот от на някои кривотии в лъскав спа център.

10

Анонимен

преди 6 години

Много е готино.

9

До 4

преди 6 години

Как се кара такова нещо.........

8

*

преди 6 години

Очевидно повечето са фотомонтажи. Разнообразяват си хората ежедненвието с подобни сайтове са фото колажи, по добре отколкото да колекционират оръжие..

7

Путлер

преди 6 години

В руската *** мизерията е безкрайна.И безкрайно грозно.

6

Lan

преди 6 години

Мда, това е доста странно в "новото поколение" - нито ден трудов стаж, но пък разказва митове и легенди как се лежало по соц-а, особено пък в производството. Те прочети малко, образовай се, виж какво е това "седмична детска градина", как се работи на три смени, пробвай, пък после говори! Единствената разлика е, че нямаше своеволия на работодателите и всичко беше регламентирано! А имаше и ентусиазъм за работа и то не само у бригадирите (непозната фраза днес).

5

Анонимен

преди 6 години

до белаз. Този на снимката е позирал иначе му се скъсва за.ника от бачкане. На три смени съм работил. Няма зима няма лято няма дъжд няма пек. Кариерата ако спре спира цял завод а това няма как да се случи по онова тоталитарно време. Въртял съм геврека по 12 часа с 15 минути почивка на всеки 3 часа.за по едно кафе и сандвич. Сега ако има такава работа младите едва ли ще издържът и един месец.

4

Белаз

преди 6 години

До АнонименКато този на снимката ли работи 20 години. А сигурно и пенсия получаваш

3

Анонимен

преди 6 години

На 1-ва снимка е леген на белаз. Които незнаят какво е това белаз ще им кажа че това е кариерна Съветска машина. На такава машина съм работил 20 години в кариерата на кремиковци. Произведена в СССР в средата на 70-те години. Гумите са му високи 2 м. и 50 см. Двигателя е с 18 цилиндъра. Тежи 240 тона.

2

Ludoto lenche

преди 6 години

...Krasimire ...Angelov ...vsichko tova dobre ...ama zashto ne potarsi niakoia po- balgarska duma za zapochvane na zaglavieto ??!!

1

Анонимен

преди 6 години

Евала