139

Българин

преди 6 години

Навренето Димитров се изправи пред най жестокият съд и отсече: Диваци и варвари са само фашистите....АЗ бих добавил и селендурските простаци..гнус и срам ме е от това дебело същество...

138

СТУДЕНТ ПОЛИТОЛОГ

преди 6 години

ГОСПОДИН ПРОФ. ДИМИТРОВ,С ДЪЛБОКО УВАЖЕНИЕ И ПОКЛОН КЪМ ВАС И КЪМ ПРИНОСА ВИ !НО ВСЕ ПАК... НЕ ДАВАЙТЕ ЛОШ ПРИМЕР НА ХОРАТА С ПОДОБНИ НЕЦЕНЗОРНИ ИЗКАЗВАНИЯ! ВАШАТА ФУНКЦИЯ Е И ДА СЛУЖИТЕ ЗА ПРИМЕР!АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА, ЩЕ ВИ ДЪРПАТ ОШИТЕ, МОЖЕ БИ ВЕЧЕ СА ГО НАПРАВИЛИ!ВАШЕТО ИЗКАЗВАНЕ СЪС СИГУРНОСТ Е ДОСТИГНАЛО ДО МОСКВА ВЕЧЕ.ДА, МАЛКИ СМЕ, БУБОЛЕЧКИ СМЕ, НО СА МНОГО ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ БЪЛГАРИЯ, СЛАВА БОГУ!НАПРИМЕР: ВСЯКА ЕДНА ГАВРА С РУСКИ ПАМЕТНИЦИ У НАС СЕ ОТРАЗЯВА В РУСКИТЕ МЕДИИ!

137

Анонимен

преди 6 години

Да живее България!Да живее Русия!другото е свинщина

136

Анонимен

преди 6 години

Това че България спясява некви полу-хора не за хвалене май!

135

Анонимен

преди 6 години

Много десетки рускинчета съм прекарал покрай работата като спасител в Кипър през последните 4 години, ама и тая Захаровата здраво ще я шкуря. Хич не е лоша!

134

Божо

преди 6 години

Да наречеш онази *** мацка трябва да си ЯкУ закъсал ...

133

dp

преди 6 години

LOL, КОЛКО умствено изостанал трябва да е поредният руски слуга та да съчини постове като последните два....Отде ви изравят бе.

132

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери и слугите им в България?

131

Анонимен

преди 6 години

Стават недоразумения, но това няма да попречи на приятелските отношения м/у България и Русия!

130

Анонимен

преди 6 години

кои са евреите ВИ?

129

Пътник

преди 6 години

А бе Днес, до кога ще ни занимавате с този некролог?

128

Анонимен

преди 6 години

Гаф има, но гафът е в поведението на русофилското недоразумение Божидар Димитров. Не знам до колко трябва да бъде унизено споменатото недоразумение за да проумее че служи на помийната яма Русия чиято единствена цел е да удави в помията си България.

127

Анонимен

преди 6 години

"Петата колона" трябва да замаже гафа и да си заслужи копейките.

126

Анонимен

преди 6 години

До Xa-xaБужльо, а дъщеря ти има ли цици? Проверил ли си? Щото тя, когато беше само на 16 години те оцени и обяви като "голям nич". Яд те е, вече си една дърта гюдерия с увиснали меса (включително цици) и никога няма да можеш да се добереш до такива фини, нежни, а и УМНИ жени, старческото ти малоумие е изключило "културните задръжки" и говориш такива каруцарски, пияндурски простащини, за които *** би те заплюла, въпреки че кой знае каква е била и тя, щом синът и е такъв ...

125

Анонимен

преди 6 години

СССР си взема територите ,които поляците им открадват-----------------Какви територии са откраднали поляците на СССР бе, с виньо?

124

СатаНАТО™

преди 6 години

Захарова не знам колко е жена, но манталитетът и е на уличница.И изказът и е такъв, и танците пред чуждите дипломати, където си показва дебелите баджаци. Ако това го беше направила българка, досега да сте я изяли с парцалите. Излагацията на Мария Захарова може да си съперничи само с изпълнението на "Осман ага" на Ивица Дачич.

123

Анонимен

преди 6 години

една благородна постъпка на българския народ трябва ли да бъде обругавана по такъв начин? нима българите, или пък евреите заслужават това?

122

Анонимен

преди 6 години

"Казала го е една, извинявам се за израза, пикла, която дори няма и цици като другите рускини."????? БОЖИДАР ЗНАЧИ БИЛ СПЕЦИАЛИСТ ПО ЦИЦИТЕ НА РУСКИНИТЕ. ПА НИЕ ГО МИСЛИМЕ ЗА ИСТОРИК.

121

Анонимен

преди 6 години

Божидаре, ама ти си бил голям кавалер бе дедо, еврейски кавалер хаха

120

dp

преди 6 години

Тоя загубеняк Божидар къв беше никога не е ставал за нещо повече от плажен сладоледчия - а сега доказва, че и за това няма мозъка.След тия дето ги е наприказвал ще го принудят да и оближе на "мацката" обувките и отдолу.И ще го направи - така или иначе е свикнал.