114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 130Толкова си залупен, че не си чувал за стария (юлианския) и за новия (григорианския) календар. А Маркс съвсем не е бил бедняк. Защо ли на Запад го обявиха за "Човек на хилядолетието" и преподават във всички престижни университети учението му? Ама ти откъде да знаеш такива неща?

113

Боби

преди 6 години

До 122Сталин се е страхувал от Повтаряне на Ханакил Гоу. При това сражение СССР са пратили новобранци първоначално - което им е струвало много скъпо. Обучавали са ги едва ли не на фронта. Командването на източната част на СССР се е презастраховали 1940 година и наистина е получило оборудвани и подготвени части. Япония се отказва от офанзива и срещу СССР дивизиите с прехвърлени край Москва.

112

Анонимен

преди 6 години

До св.св.Маркс и Енгелс /пост 110/Защо се напъваш да покажеш, колко си tъп, форумците отдавна го знаят! Пак се яви неподготвен! Чинелите, които реши, че доказват превъзходството на Запада пред Русия,се направени в комунистически Китай. Марка - ZILDJIAN, група SABIAN. Айде у лево!

111

Анонимен

преди 6 години

До реалностстаЧовече, зле си! Спирай дрогата, непременно под лекарски контрол! Това, което гледам, е плашещо - несвързани думи, написани толкова погрешно, че най-елементарна мисъл не можеш да скалъпиш! Ще виеш срещу луната, която ще гледаш през зарешетеното прозорче! Ще се гърчиш от електрошоковете, ако не спреш незабавно!

110

реалноста

преди 6 години

До Анонимен 127 а от теб и русия еметен нищо не зависи

109

реалностста

преди 6 години

от на4ало банда полу голи омазани с ме4о ако славяни после Викингските им робовладелци Следвани от Монголска коница в кожи след тях моден парад на ш.а.л.в.а.р.и 1 към 1 с турците следвани от евпохата на Петър 1 перуки и гей клинове образец шинел тип вашкарник към 1840 - 1917 няколко пияни матроси от революцията следвани от 100000 модела провиснали ватени .... руското войнство през вековете )

108

Анонимен

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсСетих се за Лев Шейнин. По заповед на Луначарски, за да бъдат спасени уникални инструменти в размирните години на революцията, били изпратени хора да ги реквизират. Руското дворянство е имало много ценни музикални инструменти. Единблагородник изнесъл на чекиста две цигулки с думите:" Ха сега познай коя е Страдивари, а коя - Самовари!". Сетих се за теб - как успя с твоя умствен багаж да различиш чинели от капаци на тенджери?

107

Анонимен

преди 6 години

Монголска конница в кожи тук там някоя ризница мязат на турци основата на Армията им до към Петър 1 после Перуки и гей клинове до към 1890 га въвеждат шинела тип въшкарник след това ... окъсани ватенки Реално така са изглеждали ФАКТ

106

Анонимен

преди 6 години

Бе ясно е, че парада си е за 7 ноември! Снимка 1 е достатъчно показателна - конник на Будьони от 1919 година.И тачанки имаше, и Чапаев с Петка с конете.

105

до 104

преди 6 години

Боби, може би и ти грешиш! Иван Винаров пише ,,Незнайно защо най добрите дивизии бяха изтеглени малко преди германското нахлуване на изток.Видяхме ги за пръв път през декември при Москва. Отлично подбрани момчета, попълнени, екипирани и въоръжени.Всичко по тях блести, смазано и скърца.Всичко ново.....''

104

Анонимен

преди 6 години

тия що не са са въшлясали монголойди с окъсани ватенки и ботилка спирт за пиене в джоба ... нали гонят реализам как е изглеждал руския воин към 1941 )))

103

Анонимен

преди 6 години

До Blackradio рос космос е ИЗЦЯЛО на заподно финансиране а в космоса няма и един руски уред Вси4кое е на САЩ и ЕС такъв им е договора ...

102

идилия

преди 6 години

под иконата на Свети Георги с петолъчка - мумията на Ленин и лозунг "Религията - опиум за народите, слава Тебе Господи!". вдясно белогвардейците, вляво червеноармейците и всички викат "Уррра-а-а!

101

Анонимен

преди 6 години

как са им изглеждали бойците към 1941 ---- окъсани ватенки и въшлясали пове4ето монголоидни )))

100

Анонимен

преди 6 години

на 3 март и ние можем да си спретнем едно парад4е по повод капитолацията на русия тъкмо има и годишнина

99

Анонимен

преди 6 години

До БобиЗащо се хващаш на това ***? Много е чувало за Страдивари, Амати, Гуарниери! Те са просtи, за'лупени, нагли! Руснаците може да не правят добри рояли, на руснаци свирят на Steinway***Sons и радват с таланта си добрите хора по целия свят!

98

До 92

преди 6 години

"С оръжие може да се гордее само садист-психопат."Как можеш да говориш така за най-прогресивната част на човечеството - великите САЩ? Ами за цвета на Европа, великата Френска република, която на всеки 14 юли прави грандиозни паради в чест на Деня на Гилотината? Завчера сеньор Президенте на Репубблика Италия откри парада на Въоръжените сили на страната с едни храбри войни, целите в перушини, висулки и лампази, цяла оперета! Само на руснаците оръжието убива, на другите е за украшение и търговия!

97

was

преди 6 години

джо--жалък *** с американско име,за каква ракия пишеш,руснаците не я пият изобщо!

96

Боби

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсНа ЗАПАД на ИЗТОК на ЛУНАТА - изработката на музикални инструменти е ИЗКУСТВО - Който го може може го иначе всички щяха да свирят на еквивалента на Страдивариус.

95

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

"Великата" Рассия нищо по-сложно от гвоздеи не може да произведе...Даже чинелите на музикантите им са направени на запад...снимка 6.