5

янка

преди 6 години

Почти 1 ден и няма нова масова стрелба в САЩ - нещо се укротиха нещата там.

4

Анонимен

преди 6 години

И какво като не са изпратени справки по досиетата изясниха ли си за какво стават тези масирани терористични актове,както зачестили така и с голям брой жертви и ранени стрничнични хора които нямат нищо общо с терористите,нямат познанства,срещи,насрещни разногласия,пресечни точки като в пътни карти,застраховки за таквиз или други случаи,ако близките на терористите имат в кеш или в сметки за превод то случайните попаднали едва ли имат та да ги трепат.

3

УМЕН

преди 6 години

Един много сигурен показател за упадъка и загниването на тази държава е началото на административният хаос и липсата на информация и координация между институциите. Нещо в което САЩ бяха безупречни, едно от малкото неща които харесвах у тях - пословично прегледната, по британски педантична и стриктна документация и администрация. Обаче многото пари ги поквариха и почнаха да го раздават кинозвезди и да мислят само как изглеждат с черните цайси, костюмите и скъпите държавни лимузини. Падение.

2

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години един пилот заби самолета и изби сума ти народ, защото лекарите не бяха уведомили за психичното му състояние. Въобще заради такива либерастки защити на правата на човека умират хора...

1

Анонимен

преди 6 години

И ако му имаше досието във ФБР, какво от това? В страна където всеки може да си купи оръжие, това не е от особено значение, освен може би за черната оръжейна борса. След като по закон не е имал право да притежава оръжие, той е щял да бъде принуден да си го купи на черно, за повече пари, които пък щяха да се налеят в бюджета на организираната престъпност в САЩ.Няма разлика между нашите и институциите на САЩ, които се оправдават постфактум.