20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Да бе, какъв срам друг да ти избира "прецедента". Докато неграмотността е повод за гордост.

19

Дан Браун

преди 6 години

компании, транзакции с недвижими имоти, офшорни банки, международни банки, компютърно хакерство, тайни срещи, мъртви шпиони, многомилионна доларова следа ""ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО" пасти да яде.

18

ЦК на Дем.Парт., САЩ

преди 6 години

Новият маккартизъм в действие. Пак ще гоним вещици и шпиони, които макар и да не са червени, а капиталистически като нас самите, все пак са кремълски. Сакън да не останем без външен враг, дрогаре говедаре, че тогава ще ни лъснат дупетата и ще трябва са се избием сами. Сал една Русия и Северна Корея ни останаха, ама ако обвиним Ким за такива неща съвсем за изтрещели ще ни сметнат. Мъкаааа.

17

Малката Джулка

преди 6 години

Пасквил автоматично попадащ в жанра мистично-комиксова ненаучна клюкаро-легендарна епична фантастика. Четиво за жадни за власт, но изперкали лелчета ала Килъри Клингон.

16

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До 8 -А ти кремълско фен4е за някакъв необикновен човек ли се имаш???

15

Анонимен

преди 6 години

Друга интересна "историческа" фигура върху която може да се напише докторат е ... :-))) Адолф Хитлер. Няма да давам връзки, в нета я има биографията на Джордж Буш старши, президент след Рейгън :-) и това как фамилията му участва във финансирането на Хитлер :-))).Така, че почина на авторката е полезен, но или е неграмотна или платена да "експозва" предизборно за изборите в Русия догодина :-). Което е самообвинение в същото което тя "обвинява"

14

факт

преди 6 години

Спрете да говорите че в САЩ има демокрация и свободи,такива животни няма вече там всичко се следи,подслушва,доносничи а с въвеждането на Патриотичния закон страната стана по диктаторска от някога соц.страни.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Ами задай същия въпрос, "следвай парите" и проследи кой финансира Троцки, така, че да не се изсипе вонята върху "либерализма" и "демокрацията". Освен това Швейцария :-))) и Германия са две различни държави. После иде, че в един момент Ленин се усеща и врътва към НЕП-а, за което плаща с живота си, но преди това плаща дълговете за "революцията" :-).

12

Анонимен

преди 6 години

На калпав водолаз водораслите му пречат.Една журналистка написа книга за "българската следа " в атентата срещу папата.Журналистите пишат това ,за което им се плаща.Справка вестник "Телеграф","24 часа" и т.н.

11

писна ми

преди 6 години

Не защитавам никой но ми писнаха вече тези глупости за "Руска следа и хакери"от който някой в САЩ подеха нова капания за лов на вещици и цензура....

10

Анонимен

преди 6 години

Много защитници на Тръмп се появиха от червените кохорти. Днес има 100 годишен юбилей от ювелирната германска революция в Русия проведена от немския агент Ленин и неговата група авантюристи, така че празнувайте червенушки вместо да изливате помия върху либерализма демокрацията и омразната ви Америка.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Бях дал какво означава фразата, но това уличи авторката в елементарно незнаене и *** го изтриха. Фразата е дериват на Луции Касии от времето на римската Република, още преди Христа :-))).

8

Анонимен

преди 6 години

Тази неолиберална истерия определено гали сетивата на обикновените хора.

7

Анонимен

преди 6 години

Които дори не са начсно от къде произлизат фамозни фрази като "Следвай Парите".

6

Анонимен

преди 6 години

"следвай парите", "мръсни сделки", "офшфорни банки"... все благини на демокрацията. И защо сега най-големите демократи, от най-демократичната държава реват като магарета?

5

пак те

преди 6 години

Поредната фейк нюз ...

4

Анонимен

преди 6 години

Визирам следното Елкино твърдение :-):"историята за Тръмп и Русия е от типа "следвай парите" - фраза от времето на аферата Уотъргейт"Например авторката удобно мълчи за "следвай парите" на фондацията клинтън, когато се продава "Ураниум Уан" на руснаците ;-)?

3

КАКВОТО ПОВИКАЛО

преди 6 години

такова се обадило. ПРЕВРАТИТЕ на ЦРУ в БЪЛГАРИЯ 1989 и РУСИЯ и другите страни от Източна Европа не сме ги забравили. ДИМОКРАЦИЯ А!

2

Анонимен

преди 6 години

Вчера попаднах на една статия в която пишат за доставки на втечнен газ от американски танкери за пристанище Антверпен Белгия и парадокса е , че втечнения газ го купуват от Русия на пристанище Уст-Луга, а не от САЩ. Та каква стана тя както винаги интереса клети фе са пък вие си пишете за санкции и далавери.

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко това са разбира се, глупости! И краварската олигархия обича парите както руската, немската, английската, френската и т.н и т.н....Всички са оплетени от едни конци! Но от цялата тази работа най-ми харесва начина по който СЕ ИЗЛАГАТ тъпите говедца! Да се правиш на по-по-най....и накрая да си ПРИЗНАЕШ, че от тебе НИЩО НЕ ЗАВИСИ, А НЯКОЙ ДРУГ ТИ ИЗБИРА прецедента...ТОЗИ ЦИРК СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СЕ ГЛЕДА!!!! Давайте, давайте..става все по-интересно!!! С кеф ще наблюдавам краварската ПЕРЕСТРОЙКА