95

до 108

преди 6 години

Е заради такива като тебе стават тия неща. Щото българина си е забил главата в земята, опростял, оскотял, нещатен, беден и грозен е станал. Ей такъв като теб. Не си даваш сметка, но дали ще те има още ден, месец, година или десет е все тая.

94

Анонимен

преди 6 години

Много повече от век дори.... Гледай сега какво плюене ще ни оплюят с *** си глави облъчените "русофилчета" хахаха

93

СИФИЛИС

преди 6 години

... И цял век геноцид

92

Анонимен

преди 6 години

Изобщо, ама изобщо не ме интересува какви идиотщи_ни стават в ***.

91

seira

преди 6 години

ИЗКОРИСТЯВАЙКИ МАРКСИЗМА ПОД ФОРМАТА НА "УЖ СОЦИАЛИЗЪМ" НА МЕСТНО НИВО И ИЗПОВЯДВАЙКИ ИДЕЯТА, ЧЕ В ПРОЦЕСА СИ НА РАЗВИТИЕ, ЧОВЕЧЕСТВОТО МОЖЕ ДА "ПРЕСКАЧА" ОПРЕДЕЛЕНИ ЕТАПИ, НА ПРАКТИКА ВОСР (С ЦЕНАТА НА МНОГО УСИЛИЯ НА НЕМАЛКО НАРОДИ) ДОБАВИ БЕЗЦЕНЕН ОПИТ В БОРБАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗА СОБСТВЕНОТО МУ ИЗРАСТВАНЕ.СЪВРЕМИЕТО НА ЦЯЛАТА НИ ПЛАНЕТА БИ БИЛО НЕМИСЛИМО БЕЗ ВОСР, А РАЗПАДА НА КОЛОНИАЛНАТА СИСТЕМА И БОРБАТА СРЕЩУ ФАШИЗМА - НЕВЪЗМОЖНИ!!!ВОСР ПРОМЕНИ МАСОВОТО СЪЗНАНИЕ В СВЕТОВЕН ПЛАН!!!

90

seira

преди 6 години

ИСКАТЕ ИЛИ НЕ, КАКТО Й ДА СЕ "ДЪРВИТЕ", НО ВОСР Е ЕПОХАЛНО СЪБИТИЕ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ОТ ХХ-ТИ ВЕК!НА "СТАРИЯ СВЯТ" ПО НАЙ-БРУТАЛЕН НАЧИН БЕ ПОКАЗАН "ЧЕРВЕН КАРТОН" ОТ МИЛИОНИТЕ, ТЪНЕЩИ В НИЩЕТА И МИЗЕРИЯ - РОБИ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА...СЪВСЕМ ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ, ЧЕ ИДЕЯТА НА ВОСР ТОТАЛНО БЕШЕ ОПОРОЧЕНА И ОСНОВНИЯ ЛОЗУНГ: "ФАБРИКИТЕ - НА РАБОТНИЦИТЕ, А ЗЕМЯТА - НА СЕЛЯНИТЕ!" НА ПРАКТИКА ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪСТОЯ!ТАКА, ПОДМЕНЯЙКИ МАРКСИЗМА, БЕ ОПОРОЧЕНА НАЙ-СВЕТЛАТА ИДЕЯ ЗА СВОБОДА!!!

89

Анонимен

преди 6 години

Запада осигури брониран влак за Ленин до Русия. Сега прави същото в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан. Една цветна революция в Русия.

88

Анонимен

преди 6 години

Преди Октомврийската револщция има буржоазна революция, която детронира и арестува царя. Да празнуват нея.

87

Анонимен

преди 6 години

СССР не е извел човечеството в Космоса.Изведоха го англо-саксите, които помогнаха на СССР да се докопа до немските ракетни разработки. Комунизмът не е довел до нищо добро.

86

Анонимен

преди 6 години

Хората правят царства, империи, революции, войни, трагедии, анексии, агресии, но въпреки всичко оцеляват и продължават напред, правейки историята на голяма и велика сила.F-16 или Grippen? Вече ни е все тая, за какво ли се хаби и Франс Прес?

85

хм!

преди 6 години

40 години след "фаталното" събитие СССР изведе човечеството в Космоса.

84

Анонимен

преди 6 години

"Путин участва в откриването на нова черква в Москва, което нарече дълбоко символично"КГБ ченгетата са "най-православните" начело с кремълското Гуру !

83

СИФИЛИСЪТ НА ЛЕНИН

преди 6 години

Предал го е и на младия Клемент Готвалд.

82

Пешко

преди 6 години

Аууу, клирът унищожен, а вярващите - преследвани. Ами сега наште православни-комунисто-националисто-саветофили що ше рекат?

81

СИФИЛИСЪТ НА ЛЕНИН

преди 6 години

Предполага се, че се е заразил от разврата, в който е живял на младини в Западна Европа. Той е бил пословично похотлив.Ако е бил вроден надали е щял да живее толкова дълго.

80

Циник

преди 6 години

Доколкото си спомням .... сифилиса на Ленин е вроден...наследен от майка му " безглав "Но така или иначе - комунистически у род!

79

Анонимен

преди 6 години

Единствените човешки същества, към които Улянов-Ленин е бил благоразположен са жриците на платената любов в Швейцария. Те му се отплатиха с една превъзходна спирохета, която му разяде мозъка и го дебилизира.

78

Анонимен

преди 6 години

Нещастници! Празнуват преврата на един татарин с венерическо заболяване, който ги обрече на 100 години глад, мизерия и геноцид. Щом им харесва, явно си го заслужават.

77

Анонимен

преди 6 години

РФ, Русия, Съветски съюз, това са империи. Руснаците са само един народ от стотиците които са в състава на тези империи, а пък си присвояват всичко

76

Румен

преди 6 години

един век само убийства,страдание и мизерия за руския народ...милиони жертви..кухи лозунги и дрънкане на оръжие...а,можеше да не е така ...Русия можеше да е икономика номер едно в света...но на Сащ не им стигна куража за още две бомби там ,след Япония...или имат интереса от външния враг,виновен за всичко в Сащ!