24

Тъй тъй

преди 6 години

Тезни каруци са голям позор и срам за страната ни, но явно толкова си можем, след като не можем да накараме една шепа роми да спазват правилата.

23

Анонимен

преди 6 години

Брейййй, как добре е почнала да работи тая прокуратура. За първи път проблемнс каруците и веднага реагира

22

Бай мангау

преди 6 години

Ние сме на всеки километър.Къде ни търсите?

21

Бхк

преди 6 години

А,не! Ще се съдиме пак ми се струва. Как така ще забранявате каруците. Че те са част от културата на този етнос. И краденето, и незаконното строителство са си просто културна особеност и всички трябва да се съобразяват с това. Иначе- Страсбург

20

Анонимен

преди 6 години

Всички каруцари пред НДК за налачото на председатеството.Да им покажем колко сме бедни и белким дадат некой лев за крадене още.

19

Анонимен

преди 6 години

Аз пък предлагам при посещение на Меркел и Юнкер да се сформира параден шпалир от 100 каруци от Факултето и Хр. Ботев в знак на признателност към тези дейци на мултикултурализма!

18

Гей-веганром

преди 6 години

Снощи по новините ми казаха, че ще проверяват внезапно нищо не съм чул чакам внезапната проверка за която не знам нищо.

17

ахъм

преди 6 години

До ДаКато е неграмотен за пътно движение да си бута количката.

16

Да

преди 6 години

Онези ц са неграмотни, нито могат да четат, нито да пишат!Какви правилници за движение, какви 5лв?

15

гост

преди 6 години

Римската империя отново във възход. Цяла Европа е завладяна от азиатски римляни. Дори и в парламента ни започват да използват езика на азиатските римляни. След като са любимци на депутатите, нека и депутатите карат каруци и коне. Това е начин да се покаже взаимно уважение.

14

Ричарт

преди 6 години

Крадците които се движат с каруците в София вместо да бъдат санкционирани, ще трябва каруците да бъдат изгорени а от конете да се правят луканки. Защото държавата от Евро азиатците не може да взима глоба, поне трябва да има респект към тях. Деца карат каруци между автомобили и хора. Няма ли нормални депутати за да забранят завинаги в София да се появяват каруци и коне. Освен Господ няма кои да забрани на депутатите да се движат без автомобили за да разберат проблемите на избирателите си в София.

13

Брадвата

преди 6 години

Ха, в Младост е пълно с каруци. Явно тука не е София :)

12

възмутен

преди 6 години

След като полицаите не конфискуват каруците и конете поне да почистват изпражненията от конете и да ги изсипват пред парламента. Така еничарите ще усетят неприятната смрад в столицата. След като се возят в луксозни коли не могат да усетят отвратителната миризма от минираните улици които са се превърнали в конски тоалетни. В парламента миризмата не се усеща но ще трябва да вземат решение за постоянно премахване на каруци и коне. Римляните ако искат да карат каруци да ходят в Рим.

11

Жоро

преди 6 години

КАКВО ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ НАПРАВО ДА ГИ ЗАБРАНЯТ.

10

Партиен член

преди 6 години

По лесно ще е да застанат полицаите на изходите на кварталите в които живеят водачите на ППС със животинска тяга..Така няма да им се налага да ги спират чак в центъра.*** кой да се сети.Или в центъра не може но в Слатина. Г.Милев. Дружба.Младост и тн. Може?

9

Анонимен

преди 6 години

И в Красна поляна е ужас, даже се движат на групи, по 3-4 каруци една след друга. На Бул. Възкресение купища изпражжжнения прескачаме!

8

Анонимен

преди 6 години

хахаха, софия е най-селяндурския град. Европейците знаят това. Защо се крием не знам... Ние сме си такива. Няколко месеца без каруци в умрялата София нали не мислите, че ще ви направи хора? :)

7

Реалист

преди 6 години

Тази акция е само прах в очите. Какво ще напишат актове на каруцарите и какво? те не работят, не се осигуряват и няма да платят. Ще конфискуват конете - ха ха. А и скоро пак ще има избори, братята ще са необходими. Държавата се постави в положение на пълно безсилие.

6

по дефиниция

преди 6 години

Защото Фандъкова е ***, както и всички дошли в София след 1944г.

5

Анонимен

преди 6 години

Ми то е пълно с каруци.Почти във всеки квартал има по няколко.Миналата седмица един кон сереше пред 1 во РПУ в столицата докато водачът на каруцата ровеше из кофите.Можете да си звъните на които си искате телефон.Нищо не се случва.Защо е тая измислена помпозност.Внезапни проверки.