12

Българина

преди 6 години

Още утре турската 100 хил армия ще мине в цивилни дрехи границата по 100 лв за 10 млн лв което е 4 санирани блока вземат южна България. И на тези съдии им плащаме заплати за правосъдие. 5 г в мините да копат трябваше да е наказанието.

11

Анонимен

преди 6 години

А трябваше да бъдат наказани по начин, който да има възпитателен ефект - и никой никога повече да не помисли да го прави. Властите за пореден път доказаха, че са напълно некомпетентни и неспособни да защитават интересите на обществото, но този път се проявиха и като стимул за миграцията. Браво!

10

НОН СЕНС

преди 6 години

Или Параграф 22 ?Задържаните са наказани за Престъпление . Следва Осигуряване на Дом , Детски Добавки , Пенсия .Всичко това Дължимо от Данъците .А в Закона е написано - Депортация - качване на Самолет и обратно в Дома Ирак .Защо БГ СЪДА не спазва Закона ?

9

наблюдател

преди 6 години

Ще платят, ама на 30-ти февруари, осмък.

8

s111

преди 6 години

i nakraq da im dadat po edna sadiika da zadovolqt seksualnite si nujdi amoje i po edin sadiq to se taq.:)

7

2 пъти хм!

преди 6 години

за да влязат незаконно през границата са платили поне 5х евро/калпак и зада преминат през други граници - още много, а глобичката колкото една почерпка в пицария!

6

Хм

преди 6 години

Това щеше да е супер смешно,ако не беше трагично тъжно...Единственото разумно решение е незабавна депортация,но кой знае защо не се прилага.Всъщност знае се-така е заповядано от Господарите,знаете кои са те.

5

Анонимен

преди 6 години

На самолета и обратно откъдето са изпълзяли...

4

Анонимен

преди 6 години

На тези трябва да им платят, за да излязат от нашите граници. Каква ни е сметката да стоят в затвор и да ги хрантутим? Да ги залавят на влизане, а не на излизане!

3

Анонимен

преди 6 години

Да се депортират в Ирак.Не ги желаем у нас.

2

условно

преди 6 години

Ако аз избера да ида незаконно в Ирак ще ме гръмнат още на турската граница.

1

Cелянин

преди 6 години

Ако бяха 1 милион иракчани каква щеше да е прсъдата бройката от значение ли е при българстото правосъдие и статута на бежанец Има ли място в затвора за 1 милион иракчани та и присъди раздават ?