46

бобо

преди 6 години

Сестрата на Кирил Ананиев прави големи батаци в Прага

45

Анонимен

преди 6 години

Много добре казано от Аида Паникян в в-к "Дума""Що за здравен министър ще е човек, чиято единствена мисъл е здравето на хазната, но не и здравето на нацията? Г-н Ананиев наскоро характеризира работещите медици в системата на НЗОК като некадърници не ставащи за работа в мед. заведения..., но ако ги няма некадърниците кой ще извършва медицинската част от проверките на касата! Той много добре , че те са 80% пенсионери, които си докарват допълнително върху големите пенсии от 500 лв. Да се извини !

44

Анонимен

преди 6 години

Петър Москов защо не е в затвора-за далаверите и отровните ваксини с живак???

43

Анонимен

преди 6 години

Здравеопазването е търговия, не е медицина вече, затова и министърът на здравеопазването трябва да бъде финансист, а не лекар.Кое точно не разбрахте?

42

Анонимен

преди 6 години

Петър Москов защо не е в затвора-за далаверите и отровнитв ваксини с живак???

41

Анонимен

преди 6 години

Един финансист какво разбира от здравеопазване?Ще се спре ли корупцията в системата на здравеопазването?Вземане на пари под масата и изнудване на болните за пари, това ли е демокрацията?

40

111

преди 6 години

След като "оправи" бюджета,следва здравето,където не разбира значението на медицинските понятия!?Има ли друга такава държава в света!?Безобразие!

39

Анонимен

преди 6 години

Даааам. Задкулисието до тук докара държавата. Няма читав професионалист, който до иска да поеме пост в държавата. Само суджукари и калинки. И няма партия, която да иска и може да разбие статуквото. Тотално падение. Пълно!

38

Иванов

преди 6 години

Не само падение, а безпомощност и липса на решение, след като всички с експертиза в областта на медицината им отказаха. Скоро може за министър на финансите да сложат някой оператор на биологични единици/овчар/, защото може да брои овцете - уфсете и да смята сеното. Да се смее ли човек или да плаче.................

37

Анонимен

преди 6 години

До OMG_Luckerне знам защо мислиш, че министърът на здравното министерство трябва непременно да има нещо общо с медицината, когато става въпрос за пропиляване, кражби, схеми за източване средства и други разсипнически инструменти, нашироко прилагани в ресора на здравето. Видя се, че досегашните здравни министри нямат капацитет да се справят с горните проблеми. Действаха тесногръдо, едностранчиво и се колаборираха с гилдията си.

36

OMG_Lucker

преди 6 години

Въпреки, че харесвам Ананиев като професионалист и финансов експерт- моля ви обяснете ми: той дялан камък ли е да пасва на всеки пост? Какво общо има с медицината? Бре тея от ГЕРБ какви мултифункционални кадри имали: Лилиту, Цецка... сега Ананиев. А и други имаше... Яката работа!

35

Анонимен

преди 6 години

Дали е хубав или не Ананиев не коментирам, но понеже, както го представиха, е врял и кипял финансист, очаквам да се вдигне голям вой срещу него, ако здраво се захване с безобразието, наричано високопарно българско здравеопазване. Ако го направи ще му ръкопляскам! Но... винаги остава съмнение, че има и достатъчно голяма вероятност да не бъде извършено нищо конструктивно за пресушаване на блатото.

34

Анонимен

преди 6 години

До мед сестра - В българия изчезва всякаква медицина!Погрешно е използвано глаголното време! Днес неправилно е да се каже "изчезва", реалността е в минало свършено (бешело) време - "е изчезнала" е коректното положение!

33

мед сестра

преди 6 години

До Анонимен 35 За съжаление работя като такава и то за мизерна заплата -600лв! болницата ни е малка ,но заплатите на лекарите ни са големи -говорим за заплати в размер на 7-8 хиляди!Как ви се струва това,общинска болница с не голям обем на дейност и разнообразие на пътеки,защото нямаме такива специалисти?Сестрите са всички с една две години до пенсия и след нас няма кой да работи за толкова пари.Така че ти който и да си не ми приказвай простотии ,а се вслушай в думите.

32

БОСТАНДЖИ

преди 6 години

Какво падение до тоя пъпеш ли допряха?

31

до 26

преди 6 години

Не е в затвора,но живее в луксозен мезонет на пъпа на София,купен с кеш пара 250,000 лева,по време на краткия му престой в МЗ.

30

681

преди 6 години

Свършиха ли се "докторките" по кръстовищата, та се наложи Пеевски и с тоя лаком залък да се захване? Няма ли да му заседне някога на тоя дебелак?

29

I love Texas

преди 6 години

Направо изровете Тутанкамон и го назначете.За какво са младите хора,когато трябва да се назначават възрастни хора,ходещи с памперс?!

28

Въпрос

преди 6 години

Абе хора, нормално ли все повече да мисля за емиграция ???

27

Анонимен

преди 6 години

До мед сестра---------------------------Толкова си и мед.сестра.Я кажи сега видя ли лекарите да крадат или на Женския пазар ти го казаха!