19

Анонимен

преди 6 години

Това не е вярно!Бай *** казва, че децата са глупави и неграмотни.Навремето образУванието беше безплатно, а сега това УбразУвание ли е?

18

Румен

преди 6 години

броя на коментарите е показателен за хората,посещаващи този сайтБраво на тези деца!Да бягат колкото могат по чужди университети и да не се връщат тук!

17

Анонимен

преди 6 години

Кво говориш бе, човек (16 Анонимен)? От 5-10хил човека - двама трима докторанти ... Фрашкано е с докторанти в западните университети.

16

Анонимен

преди 6 години

Рейтинга на университетите и цялата образователна система зависи от докторантите , цялата борба в образованието да се изкара от 5-10хил човека - двама трима докторанти.. А от тези олимпиади са прах в очите на нацията , да гледа и да не вижда.. Русия също не върви с на добър път с тези олимпиади , там има хиляди олимпийски шампиони по математика , раздават се десетки златни медала на едно съзтезание..

15

Анонимен

преди 6 години

Веднага да им се отнемат медалите и да се изгоняят от клас. Да им се дава по литър бира на ден, кутия цигари, бутилка водка всеки петък и пловин кило трева на месец. Това не може повече да продължава. Тея дребните развалят морала и ценностите на своите връстници. Утре ще започнат и мнение да изразяват и далаверите на власта да подкопават. Твърдо НЙЕ!

14

Анонимен

преди 6 години

Никой не е пророк в собстбеното си село Стоян Ватралски, овчарчето от Вакарел до 14 годишен не познава буквите, но става първият българин завършил Харвард /1894/ и химна на бакалаврите, който и днес се пее при завършването е написан от него. Света цени умните а ние тук подценяваме качествата им!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Не се самозалъгвай - учат повече математика от теб и нямат време за олимпиади , това е състезание иска специална подготовка , загуба време .

12

Анонимен

преди 6 години

А на запад след 10-ти клас става толкова трудно---Верно ли ве? :D Където не учат тригонометрия в средното, а ние в 8-9-ти клас.

11

Анонимен

преди 6 години

Само руснаците ходят на олимпиади , да влезнат по втория начин в университет , 10-15 добри университети на 140 милиона население , трябва хитрост да влезнеш.. А на запад след 10-ти клас става толкова трудно и никой няма време за губене за олимпиади.. Един такъв олимпиец българин сорос завърши след 7-години ТУДармщат след 7 години като презаписа няколко специалности като негоден отпаднал , докат завърши.

10

(-_-)

преди 6 години

Браво на децата! Народа на индивидуалностите сме.. По единично сме върха, ама като народ - хич ни няма..

9

Анонимен

преди 6 години

Мързеливите ученици измислят как с подлост да препишат и да вземат диплома. Грешни пари се дадоха за камери и техника в училищата. После същите стават народни представители и там гласуват подло с две карти та милиони се дадоха за техника с която да не се лъже. Как да остане умен човек да работи с такъв народ?!

8

Анонимен

преди 6 години

Поредната доза жалки балкански коментари. Пропаднала ***.

7

Анонимен

преди 6 години

До 5Така като гледам дори не знаеш какво е астрономия.

6

Анонимен

преди 6 години

Браво на децата! Дано имат шанс да ги забележат наблюдателите от разумните страни, които знаят как да ценят и използват потенциала на надарените умове. Да се спасят децата от тази тиня и да не се обръщат назад!

5

Анонимен

преди 6 години

Да бе Физика , ами то Астрономия , али бали разказвателен предмет без математика за негодяйи

4

До 2

преди 6 години

Ми то от ,,милиардите " и за теб има .Ти как точно НАЛИВАШ и КЪДЕ?

3

Вицето

преди 6 години

До анонимен 2 Не се коси !Половината от милиардите са в натура - джилезо и бакър.....

2

Браво

преди 6 години

Тия не ми ги хвали.От тях *** не става.Не могат да отделят поне 7-8 часа за пред клавиатурата.Я вижте по сайтовете колко ,,умни пубери" има,как от всичко разбират и безапелационно обясняват и разбират от комическа техника до медицина и от селско стопанство до икономика.За политика да не говорим.Хищници без работа,самоунищожаващи се мозъци но ударът и разочарованието ще е ОГРОМНО ако поне малко не се осъзнаят.А на тези деца БРАВО.Има и такива а не само плюещи и хленчещи к.е.л.е.ш.и.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво!