61

Over fear

преди 6 години

Това са пълни глупости! Никой , никого няма да атакува... на МО на САЩ му трябват парички и си измислят причина Конгреса да им ги отпусне. Това е.

60

Боби

преди 6 години

До Чичо Доналд 57Само нещо за размисъл Северна Корея по ОФИЦИАЛНИ данни има 12 000 Артилерийски системи различни калибри (тоест 122-152-180-205мм и прочие вероятно всичките мобилни) и поне 4000 РСЗО(от старите ГРАД 122мм до 400мм Китайски с обсег 300км)Освен това тъй нареченото опълчение има собствено оръжие като пример пускова установка от типа ГРАД(обсег 22-25 км залп 40 ракети) монтирана и маскирана като Селскостопанско ремарке и теглена от обикновен трактор 45 Конски сили

59

Боби

преди 6 години

До Чичо ДоналдДа ЮКорея има по-качествени бойни машини, К-2 Черната Пантера е най-скъпия в света Танк в който са сложени ВСИЧКИ Екстри но дори и той е безсилен срещу противотанкова пластмасова мина с тегло 5 кг. След това се превръща в скъпа неподвижна цел за всеки който иска да се упражнява в стрелба. Както се досещате пластмасовите мини не се засичат с металодетектори а е елементарно да се направи забавител на взрива който да гръмне не веднага при настъпване на мината а точно под танка

58

Анонимен

преди 6 години

Днес всичко е китайско. Ще получат ракети Made in Peoples Republic of China.

57

Бойко не Борисов

преди 6 години

Северна Корея граничи с две супер военни сили и те ще гледат безучастни какво става по границите им? Да бе да! Военно решение няма. Само преговори и взаимни отстъпки.

56

Чичо Доналд

преди 6 години

До Боби, абе пак ли твориш глупости? Южна Кореа, подчертавам ЮЖНА КОРЕЯ е дори сама по-силна военно от Севера. А за САЩ .... Нямали били превъзходство!Ти в ред ли си да сравняваш умрели от глад с оборудване от ВСВ мизерници с добре обучена, екипирана и тренирана армия на САЩ и Ю. Корея. Тия дриплювци от Севера ще бъдат натикани до Китайската граница за седмици, както беше в 50-те години. И сега няма кой да им дойде на помощ.

55

Тръмпи

преди 6 години

Яде ми се печено свинску! ;)))Хахаха

54

Боби

преди 6 години

Леле колко глупости се изписаха1. за да атакуваш трябва да имаш поне двойно а за предпочитане петорно превъзходство САЩ посмъртно заедно с Южна Корея няма как да постигнат това Размерите на бойното поле са силно ограничени ако концентрираш войски с РСЗО или ако са повече с ядрен взрив Севера ще ги изпепели а самите северняци се защитават с много по-малко войски2. Авиация и Бомби - СКорея има опит от 1952 и от тогава всичко по-ценно се закопава ДЪЛБОКО под земята - десетилетия глад ги обучиха

53

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Поп фолк DJАз правя ,това което мога и разбирам.А в БГ, всеки от всичко разбира, затова държавата е къщата на ужасите.

52

Поп фолк DJ

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSАбе, ти го остави мавзолея, него го няма отдавна и не е актуална тема. Кажи защо те е шубе от другарят Ким? Защо не ти стиска да отидеш при него и да му сриташ заdниkа, след като толкова те дразни. Хем мразиш комунистите, хем отказваш да се бориш срещу тях.

51

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Поп фолк DJМен не ме искат в US Армията,защото едно време пазех мумията Г. ДимитровВисях пред мавзолея , като луканка на сарък.Добре , че Бакърджиев взриви тоя камънак, та отърва много младежи от тая участ.

50

до 49

преди 6 години

Удари дъното с това изказване

49

Поп фолк DJ

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSНедей да лъжеш! Когато има война ВСЯКА армия приема доброволци. Та кажи сладурано, ти като си толкова лично засегнат и възмутен от поведението на Северна Корея, ще ходиш ли да се разправяш с тях или ще се криеш като мишка под дивана в хола?

48

Анонимен

преди 6 години

Ами хайде пробвайте се бе,американски геюве.Не е за вярване колко бой и е.ън ще отнесете.Е,то второто ще ви се хареса.Ще бъдете може би само леко разочаровани от габаритите на жълтурите.Че вие сте свикнали на нигърските паламарки.

47

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

До Поп фолк DJUS aрмията е професионална.Какви доброволци ти се въртят в главата.Това да не ти е на Бузлуджа ,ДОБРОВОЛНО да се катерите по 80 000 души , за две кебапчета и бира.

46

Поп фолк DJ

преди 6 години

До Mr.STARBUCKSТи като си толкова отворен, ще се запишеш ли доброволец или ще гледаш войната по TВ?

45

Анонимен

преди 6 години

Starbucks, каква седмица те гони, това да не е 50-те, 60-те години.До три дни на тази територийка ще се разхождат само пожарникари, да потушават пламъците след разходката на бетата от Гуам до там.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Преди да обиждаш позаинтерисувай се по-въпроса. Има достатъчно източници. Разбира се никой не може да е сигурен, но когато това стане ще бъде много късно. Засега се знаят три неща: СК е в бетствено положение икономически, Ким никой не може да го контролира и има много заинтерисувани да купят тайно (Защо не например Тайван или СА?) . Тези три предпоставки са достатъчни за да се предположи, че Ким може да започне този "бизнес".

43

до 41

преди 6 години

Мхммм. Само 145 млн мъже..... Да прихванем и ние малко от тази демографска криза

42

до 40

преди 6 години

Ето такива като теб подклаждат войните и страда мирното население. Не знам какъв човек си, но се прегледай!