22

Анонимен

преди 6 години

Маргарини на дърво ядат моето листо.

21

Маргаринче

преди 6 години

Нали ни го продавате вместо масло на безумна цена,защо пишете ,че е вреден?

20

Robinzon

преди 6 години

Откажете цигарите ,движете се всеки ден и си яжте всичко в нормални граници.И полезните храни са вредни при застоял живот комбиниран с цигари.За всеки пушач почти няма значение какво яде.Казвам го от опит.

19

ddd

преди 6 години

95% от захарните изделия във България имат хидрогенирани мазнини, което е една от причините за болното общество.Спрете да ги купувате !!!Търсете, има и продукти без хидрогенирани мазнини, четете съдаржанието, видите ли палмово масло, бягайте далеч.В други държави са забранени.Ако неможете да намерите, правете си в къщи или въобще не яжте.А, най-лошото е че ги купувате на децата си, защо мислите имат целулит на по 10 годишна възраст.

18

Суека

преди 6 години

Масло и то истинско и то в разумни граници да се ползва и те така . А който има проблеми и с него може да си ползва някакви алтернативи я от коноп я от друго растение или семена .

17

( '_' )

преди 6 години

до риторичноТи нали не си мислиш, че стоя без вода и ток :)

16

риторично

преди 6 години

До МислещаПонякога за закуска и козунак им дават, от оня с оцветители, набухватели, консерванти и всякакви отрови, наречени "подобрители", неясно какви яйца и бяла захар. Даже не питат, дали болния случайно не е диабетик.

15

риторично

преди 6 години

До ( '_' ):) Като отидеш в Енергото, ВиК, аптеката или при мобилния оператор с прасенце, винце, сланинка и домати ли плащаш?

14

Мислеща

преди 6 години

Когато майка ми лежа в кардиологията им даваха за закуска филия бял хляб с маргарин. Ужас!

13

( '_' )

преди 6 години

Един декар земя + мотика (по-добре мотофреза)+ малко труд +малко тор от магарето = чушки, домати, зеле и т.н. - от скъпите т.е. ЕКО. Два декара земя + мотика + царевица + труд = угоено прасенце + хвъркати гадинки(без антибиотици) = сланинка и месце от вкусното . Пием и винце домашно (от хубавото). Ама пък на вас щом ви се живее в града - няма лошо.

12

Анонимен

преди 6 години

Маргарина, фафлите, бисквитите, зрънчото, кренвиршите и меките колбаси са само за клошарите и тия дето немат грам акъл. Гледам и децата си масово хранят с тия шитни. Халал да ви е, толко повече от хубавото за останалите.

11

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия еФтини манипулации бе! Как маргаринът като е ТОЛКОВА ВРЕДЕН е получил разрешение за производство и продажба! Вие сте бетер веганите -- това не яж, яж само камъни и пясък! Аре....

10

Анонимен

преди 6 години

Хапвам си маргаринец и ич не ми пука. Това нашето и без това не е живот. Пък 7-8 лв за 200 грама масло нямам.

9

шматка

преди 6 години

До 5Казваш да ям маргарина заедно с кутията тъй или иначе е все пластмаса

8

до 7

преди 6 години

.....е, само чушки и домати ли?=============не защото те пък са пълни с пестициди и нит,ати

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Е...и какво да ям???? Месо не може, пълно е с антибиотици, масло и маргарин също е вредно.....е, само чушки и домати ли? И докъде ще изкарам само с тях?

6

нассс

преди 6 години

До риторичноПо-добре здрав и гладен да ходя отколкото, да се тъпча с тоя *** и да ме разболява.

5

до шматка

преди 6 години

Папай, папай смело хидрогенирани растителни разнини, не се ограничавай, това са глупости, че са вредни.

4

шматка

преди 6 години

До 1Мисля че съм нормален.Кажи ми какво да ям.

3

риторично

преди 6 години

А цената на кравето масло дали не затруднява работата на сърцето?!Побъркахте се с това увеличение на цените! Парите за нищо ги нямате!