10

Анонимен

преди 6 години

добре че ни казахте ние затова не знаехме нищо а понеже статията е писана от много ерудиран човек бихте ни казали дали наистина съществува дядо коледа или всичко е една плоска лъжа с нетърпение чакаме да чуем вашият академичен отговор

9

До 9

преди 6 години

Ако работата ви е на 3 километра и ходите с кола - просто имайте предвид, че я амортизирате несъразмерно на пробега. Също така имайте предвид, че акумулаторът няма шанс да се зареди в този случай, особено ако карате дизелов автомобил. Добре е да ходите до село, за буркани, че и акумулаторът да види малко ток. Нямате ли село и буркани - купете си зарядно.

8

Анонимен

преди 6 години

"През цялото това време шофьорът трябва да е готов за неадекватна работа на спирачната система..."може би това е най-вярното в статията, в заледено време винаги си караш на тръни, с повишено внимание, и мисълта че лед има на всякъде.

7

Иван

преди 6 години

Понеже имам 3 км до работа явно ще трябва да направя няколко кръгчета, че преди да ми заработи нормално колата. Невероятно полезна статия. Спасихте ме. Красьо, велик си!

6

M

преди 6 години

Това с избягването на неравностите по пътя си е вече чиста фантастика.

5

Bay Hoy

преди 6 години

"При минусовите температури гумата губи своята твърдост и еластичност..."...Последно - какво губят - твърдост или еластичност ?!!Защото ако губят и двете наведнъж - гумата на студено, трябва да е станала мека ... и твърда ?!

4

Опасност

преди 6 години

Най-опасното нещо за автомобила ви перз зимата е "колегата" който се качил зад волана след 'найсе питиета.Точно такива "колеги" всяка година причиняват значително повече щети по автомобилите, а и не само по тях, отколкото солта която ръсят от АПИ (или там който е отговорен).

3

Анонимен

преди 6 години

Най опасното е солта по пътищата като не пренебрегвам и горе написаното. Но интересно защо не се споменава тази сол която разяжда цялата ходова част на автомобила? Живея в бяла държава в която вместо пясък и сол по пътищата се пръска със специална химия която хем щади автомобилите хем не разяжда асвалта. Нали сте европейци защо не скочите на тези от АПИ и ги накарате да спрът солта и пясъка? Или още не се чувствате европейци? Кога ли ще се вземете в ръце и ще изчистите 28 годишният ***?

2

Анонимен

преди 6 години

Добре е ,шофьорите в Бг да могат и да четат!Щото огромна част от тях -не могат !

1

Анонимен

преди 6 години

"както и с избягване на неравности на пътя" - аз с това се боря целогодишно... ама тъкмо ги науча всички дупки по нашата улица и се появи някоя нова. След зимата не ми се мисли какво ще е...