26

ЖАЛКИ ПАРЦАЛИ

преди 6 години

БАДЖАК ЖУРНАЛИСТКАТА ОТ АНТИБЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЖЕНИ МАРЧЕВА, ПЕВИЦА НА ГЕРБ И ЛИЧНО НА БОРИСОВ, НЕ СЛУЧАЙНО НАСОЧИ ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ ДА НАПИШЕ ПЕСЕН ЗА НИНОВА, ЗА ДА Я КОМПРОМЕТИРА СЪС СПОРНИЯ СИ ИМИДЖ. НЕДЕЛЧЕВ ИМА ПРЕКРАСЕН ГЛАС, НО НЯМА ХАРИЗМАТА НА АЗИС. АЗИС ОТ ПРОСТАШКИЯ ЖАНР ГО ВЕЛИЧАЯТ, А НЕДЕЛЧЕВ Е "ИКЕБАНАТА". ТОВА Е УДОБЕН СЛУЧАЙ ЗА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КЛАКЬОРИ ДА СЕ ПОДМАЖАТ НА ПЛАЩАЧА ГЕРБ И БОКО,ЗА ДА ЗАРАБОТЯТ НЯКОЙ ДРУГ СРЕБЪРНИК И ДА УНИЖАТ НИНОВА.И ТО МАРЧЕВ-БАДЖАК ЖУРНАЛИСТКАТА

25

Анонимен

преди 6 години

"Какво общо имам аз с една комунистическа партия и Корнелия Нинова?"ТОВА НЕ СА ДУМИТЕ, КОИТО ИКЕБАНАТА НАПИСА. ТАМ, НА МЯСТОТО НА ДУМАТА "ПАРТИЯ ПРИСЪСТВАШЕ ДУМАТА "ПAЧА". НЕДЕЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ И ДА ЦИТИРАТЕ МАНИПУЛАТИВНО!!! ТОВА ВИ ВКАРВА В ГРАФАТА ФАЛШИВИ НОВИНИ.

24

Наивен

преди 6 години

Ало, Икебана, май пред името на Корнелия беше сложил няколко епитета. Единия е беше "деликатес от свинска глава". Май бързо забрави. Да беше казал поне едно "ИЗВИНЯВАЙ". Тогава ще ти повярвам че си аполитичен.

23

Румян (Ръбев) Радев

преди 6 години

Как може бе ...,да сбъркате едната *** с другата ?

22

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКПбаща му е наш другар и полковник от БНА !!! Та да не се прави на умряло канарче......и моя е полковник, но из съм тотално аполитичен...

21

Анонимен

преди 6 години

До Леле, #4Не става въпрос за сравнение!Поразрови се и ще видиш и чуеш един красив млад мъж с великолепен глас!Друг е въпросът защо Деян Неделчев не е поставен в числото на едни от най-хубавите мъжки български гласове!Аз, лично, го поставям там!Без да го сравнявам с никого.

20

Активист на БКП

преди 6 години

Икебаната може и да е аполитичен/ макар че,чий го дири на снимка на СДС !!!/ ,но баща му е наш другар и полковник от БНА !!! Та да не се прави на умряло канарче...

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Тоя беше фактор в дърводобива!Събираше съчки и пръчки!И разни други работи!

18

Дарвин

преди 6 години

Този е срам за еволюцията.

17

:))

преди 6 години

До shadyВ Испания,на Канарските о-ви!

16

Анонимен

преди 6 години

"Като цяло обществото знае кой е Икебаната". Този се е взел много на сериозно. Какъв е тоя? За първи път го чувам. Добре, че беше Нинова за да чуя и за него. На това отгоре е и много невъзпитан. (прочетете му поста във ФБ)

15

Анонимен

преди 6 години

На кой му пука ;)

14

shady

преди 6 години

Деян икEБAHAТA известно време се беше затрил някъде и имахме късмета да не ни се натрапва личността му. Но ето, че дали заради някаква *** грешка или умишлено тоя queer пак изпълзя и взе да ръси обичайните си глупости.

13

9689

преди 6 години

Този какво работи?Да не е на околовръстното.

12

Анонимен

преди 6 години

Нинова е по красива и мъжествена от този "мъж".

11

а

преди 6 години

имаме си работа или с много красив мъж или с много грозна жена, мистерията продължава:)

10

Калеко Алеко

преди 6 години

Накрая май ще се окаже, че Икебаната е брат близнак на другарката Нинова. Само че природата в случая е допуснала досадна грешка. По всичко личи, че първоначално Нинова е била зачената като мъж, а Икебаната като жена, но впоследствие хромозомите са си пообъркали местата, и затова сега *** е жена, която се възприема като мъж, а Делян е мъж, който е открил женското начало в Себе си !

9

младен

преди 6 години

""Бях обиден. Как може да сбъркат Корнелия Нинова с мен? Първо - аз съм мъж."Абе Икебана, какъв мъж си ти бе???? Това че имаш п.и.шка не те прави автоматично мъж. Корнелия е къде къде по мъж от тебе.

8

сминдух енд чесън

преди 6 години

От икебана телесата нинови сън ги не лови..

7

Анонимен

преди 6 години

ИКЕБАНАТА НЕ БИЛ ЖЕНА :D ТЕ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ НЯМАТ ТОЛКОВА ЖЕНСКИ МАНИЕРИ , ЧЕ И ВИЗИЯ :D