18

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ КАЗА: ГЛАВНАТА ТЕМА НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДЕ ИНТЕГРАЦИЯТА НА БАЛКАНИТЕ.ОТ БРЮКСЕЛ КАЗАХА: ГЛАВНАТА ТЕМА НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НА СОФИЯ ЩЕ БЪДЕ ВЪПРОСЪТ С МИГРАНТИТЕ.ХА СЕГА ПОЗНАЙТЕ КОЯ ТОЧНО ЩЕ Е ГЛАВНАТА ТЕМА?

17

Анонимен

преди 6 години

сговорът между бйе-сйе-пйе и пйе-пке-сйе се сдоби с усърдни, но посредствени клакьори, които сполучливо са охарактеризирани от повечето коментатори по-долу.Действат като хитър Петър (бсп&дпс) и брат му (тези, двамцата) - първият минавал тук-там и лъжел, а вторият минавал след него и замазвал лъжите.

16

Анонимен

преди 6 години

Lие шегувате ли се? В студиото са двама отявлени комунисти и русофили, и очаквате те да поткрепят друга власт отсвен червената БСП ???

15

Анонимен

преди 6 години

Професор,писател?!Откъде ги изкопаха тия динозаври.Просто невероятно глупави и посредствени приказки.Джурасик парк.......

14

Анонимен

преди 6 години

По отношение на външната ни политика проф. Пиргова подчерта, че Бойко Борисов не може да бъде фактор, тъй като няма държава зад гърба си.Точно казано . Държава няма , но" соджуци" има в изобилие.

13

Пиргова-посредствена

преди 6 години

Щом и посредствената Пиргова са я направили професор, то тежко на България...

12

Анонимен

преди 6 години

проф. Пиргова подчерта, че Бойко Борисов не може да бъде фактор, тъй като няма държава зад гърба си.---в кой свят живееш *** другарко? Тва *** сте голем смех :)

11

Калоян

преди 6 години

БСП си вкарва чудовищен автогол като използва Пиргова да им бае преди избори. Пиргова носи лош късмет освен това е лисица в кокошарника на червените. Нека ви напомня - нейната дъщеря с френското име беше дори скандален кандидат за евродепутат от БСП и сега мама трябва да натрие носа на социалистите дето не искаха да изберат момичето и да го пратят на курорт в Брюксел.

10

Анонимен

преди 6 години

Цветанов към Борисов :Имам една добра и една лоша новина.Добрата е, че пак печелим изборите с 23%.Лошата е че никой не е гласувал за нас.

9

Анонимен

преди 6 години

Защо "Докторските Дисертации" на Б. Борисов и Ц. Цветанов не са достъпни в итернет?Какви научни теории са ползвани в тези документи, каква е научната стойност на дисертациите, двамата плагиатствали ли са при написването им?Кога Борисов и Цветанов ще се явят на елементарен тест за интелигентност организиран от международната организация MENSA?

8

изнервен

преди 6 години

До 2 червен анонимник. А ти как реши, че си умен? Щото вече 10 години мнозинството избира ГЕРБ и нещо доста си се надценил като смяташ, че тези стотици хиляди са чак толкова прости и заблудени. Явно не си си направил труда да провериш статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ - младите българи, образованите предприемчиви такива на средна възраст и българите в чужбина. Това говори ли ти нещо?

7

Винету

преди 6 години

Ха-ха, според политолога Мария Пиргова от БКП.

6

АК-47

преди 6 години

От това "бля-бля", не разбрах кой има полза? Това дрънкане по медии е дошло до гуша на всички. И какво, като са го констатирали, нещо да е тръгнало да се оправя. Всеки средно интелигентен човек е България може да направи подобни анализи, и какво от това? Мафията си върви, и върви, без някой да я безпокои.

5

Пуч трол

преди 6 години

Ще преформатираме държавното устройство от единна република в независими градове-държави, за да не плащаме никакви данъци на никакви правителства и евросъюзи.

4

Шопа

преди 6 години

Кви са тия таласъми.

3

Анонимен

преди 6 години

На следващите избори ще се види кой е "фактор" и кой не.

2

Анонимен

преди 6 години

Умните хора на България никога не са били зад ПРОСТОТИЯТА на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ .

1

рррррррррр

преди 6 години

Разсъждения на пещерни комунисти.