6

Осиновена

преди 6 години

Не всички осиновени деца страдат - аз лично мога да изкажа благодарност на тези биологични родители, които са ме отхвърлили.Защо ? Имала съм и брат близнак, предпочели са него.Научих това от лоши завистливи съседи, които ме наричаха *** зад гърба ми.Имах прекрасно детство, прекрасни родители, прекрасно семейство, лели, вуйчовци, братовчеди.Ако АЗ трябваше да си избера родители, щях да си избера тези, които ми дадоха обич, бъдеще, всеотдайност.Така че ......

5

Анонимен

преди 6 години

труден въпрос, как да простиш

4

Анонимен

преди 6 години

страхотна идея, но по български не може нещо да се хареса, веднага трябва да се "омаскари". Всеки сам си решава дали да каже или да не каже, това казва и авторката на книгата от това, което прочетох. Всеки си измисля, обаче своите тълкувания у нас. По традиция

3

осиновител

преди 6 години

Сега бащите играят все по решаваща роля.Ако осиновителите "пропуснат" да кажат то улицата или училището ще го направи.И ефекта тогава ще бъде по лош.Между другото осиновените деца са в отлични позиции между семейните деца(които са малко) и най-масовите деца(разведени с един родител).Най зле са децата без родител гледани от баба и дядо.Най важното е осиновителите да бъдат силни характери.Ако не слуша-бой.Ако е за похвала-гордей се.Взаимна обич да има.

2

Анонимен

преди 6 години

Дорe, Доре по-добре беше да напишеш готварска книга, а не да се даваш съвети за х орските съдби. Кокво сте подивели ти и твои съратнички в идеята за разкриване на тайната но осиновяването. Престанете и оставете всеки да си решава какво да направи! Защо си мислите, че само Вашето е правилното! Как моя близка да разкрии на дъщеря си , че майка и е про.ститутка, забременяла от клиент когото не познава и че въобще не поискала да я види след раждането! Биологични родители.........голяма истина!!!!!??

1

Анонимен

преди 6 години

И къде са бащите в цялата тази картина?Според мен е крайно време мъжете в преобладаващо количество да започнат да възприемат и показват себе си като ХОРА, не като производствена мощност.