18

КОЙ ли?

преди 6 години

Корупция в КАТ отдавна няма,прехвърли са по РПУ-тата.Махат кат за последно,а кандидати за КАТ няма.

17

Аз

преди 6 години

Населението намалява - намаляват ПТП-тата! Има ли нещо по-логично от това?

16

аз

преди 6 години

Истината е в събираемостта на глобите , а не в техния размер. А и докато минава израза : Кво праим ся ? едва ли ще се променята нещата.Повечето пътни глоби в германя са по-ниски или близки до нашите , а с техните заплати съответно и по-евтини , ама там системата работи , а тук не - защо ли ?Ето няколко примера - до 10км/ч - 10Е срещу 10лв , 41-50 км - 200Е /600лв , 50+ - 240Е++/600лв++ , мигач - 10Е/20лв , колан - 30Е/50лвИ как става така че там има ред , а тук не?

15

Наивен

преди 6 години

До ФактПодкрепям напълно. И аз съм изказвал същото мнение. Съжалявам че мога да поставя само един +.

14

Анонимен

преди 6 години

Лъжата отдавна е държавна политика у нас!

13

Анонимен

преди 6 години

Лъжат за всякакви видове престъпления и нарушения. Самият им министър го направи по телевизията с нагласените статистики.

12

Анонимен

преди 6 години

В края на лятото бяха 800 ,тази година е като 1992 година!Над 1000 но колко точно.

11

Факт

преди 6 години

Единственият начин познат по света, чрез който успешно се намаляват нарушенията, а от там и катастрофите, ранените и загиналите е КАТ да заработи. Известно по света какво трябва да стане - трябва всеки шофьор да е убеден, че ако извърши нарушения, неизбежно ще бъде санкциониран за това нарушение. Ключовата дума е НЕИЗБЕЖНО, като размера на санкциите е несъществен. В България се прави обратното - вдигат се санкциите, говори се за обучението на шофьорите и нарушенията и катастрофите се увеличават.

10

Тинтири Минтири

преди 6 години

Виж ти. Значи затова излезе наскоро някаква статистика как уж през соца ставали даже повече катастрофи от сега.

9

boko

преди 6 години

da lapat postoianno zastrahovatelite ili mutrite li biaha......

8

до 3

преди 6 години

А кой според теб е виновен ?В момента КАТ се интересува повече за административните нарушения (застраховки и винетки), отколкото дали се спазват правилата за движение. Глобява се само за превишена скорост и алкохол. А ЗДвП е бая дебел. Глоби за неспиране на SТОР, неправилно престрояване, шофиране в насрещното и т.н. се пишат само ако има ПТП.Книжка имам от 15 години. До преди 8-10 години полицаи дебнеха на всякъде, а сега я видиш патрулка в месеца я не.

7

бивш полицай

преди 6 години

Истината е една всичко е изградено не настатистиката ана стъкмистиката тоято ежедневно се изготвя от долу нагоре и се надпреварват КОЙ ще е попо НАЙ От РПУ -ОДП- МВР и стигайки в МС за посредно се пресява Това е положението не се заблуждавайте че живеете в реална и спокойна пътна обстановка.

6

Анонимен

преди 6 години

Финансовото състояние на българистанецът се повиши, а оттам той закупи най - жизненоважното му, а именно автомобил, без да се вземе предвид фактът, че шофирането не е за всеки калитко. Повече бездарници на пътя = повече катастрофи = повече жертви.

5

НЕлъжещ

преди 6 години

Колеги, колкото и да ви е неприятно, проблема не е само в полицията. Да, те не работят както се очаква, но за това сме си виновни НИЕ. Ние им даваме рушвети и ние ги стимулираме да вземат! Ние им позволяваме да правят това!Замислете се колко пъти сте давали рушвет... Сега разбрахте ли къде е проблема?Както казваше бай Тошо... мат'ряла! Това е проблема.

4

Анонимен

преди 6 години

Кой не лъже у нас!?

3

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ по принцип лъжат за всичко. Това е в природата им.Лъжат за средната работна заплата че е 1 500 лв, а тя някъде около 700-800 лв.Лъжат и за броя на загиналите в катастрофи, чиито истински брой е почти тройно по-висок от официално оповестения.

2

Анонимен

преди 6 години

полицията ли е виновна че ка,ат като луди ?

1

Анонимен

преди 6 години

В тая държава на година по пътищата си заминават толковам, колкото цивилни във военновремена Сирия. МВР не само че ни лъже, а и замазва след това.