21

Румен

преди 6 години

прокурор,съдия и адвокат ..ако се дави ,му подаваш ръка с думите -на,вземи !,,,кажеш ли му - дай,дай си ръката...се дави,но не дава!

20

Анонимен

преди 6 години

А тя има.Да дава.

19

Анонимен

преди 6 години

До кака Лара 19:Служебният и телефон го знае само Госин Цуцаров,явно той и е звънял по-нощите ако е огладнял и свършил парите?!?!?!Двамата си играли в тъмна доба на "Хайде да те преджобя" или "Тука има,тука няма"?!?!?!

18

кака Лара

преди 6 години

Явно е че тази лисица Арнаудова ни взима за "прани каскети" !Кои простосмъртен като мен или тези които са писали коментаритук преди мен, може да знаят СЛУЖЕБНИЯ ТЕЛЕФОН на тази лъжкиня !?

17

Мнение

преди 6 години

Разкриваемостта на тел. измами е 15-16 процента , а на осъдените О %.

16

глупости

преди 6 години

Всичко това се разкрива за нула време!Щом на полицията и е "трудно",значи тя не работи!И е вътре!

15

Анонимен

преди 6 години

Обикновено са "шведи" са джебчиите.От ало измамниците има и българи.

14

Анонимен

преди 6 години

Обикновено са "шведи", и са добри психолози, веднага разбират (усещат), че ти не си се хванал и затварят.При мен те казаха само няколко думи и аз вече знаех (усетих) за какво става въпрос. И те веднага затвориха.Има сугестия в цялата работа.

13

Анонимен

преди 6 години

Лошо си си изиграла ролята,щом са те усетили.Не ставаш за говорител на главния прокурор.

12

Анонимен

преди 6 години

Е нали вече предплатените карти така наречените ваучери се купуват срещу лични данни или това се отнася само за овцете? Как и откъде тези измамници се сдобиват с карти без да си дадът адреса? Сами ли си ги произвеждат? Защо ни карате да си даваме личните данни когато си купуваме карти като апашите пак си се обаждат без да може да ги засечете? Нали уж заради това си даваме личните данни за да няма апаши? Пак селска недомислица на умни селянжъри!

11

Тъкмо

преди 6 години

мислех да си поискам нещо друго от каката,ама сега вече не смея?!?!?!

10

Анонимен

преди 6 години

Нали не си мислите че не могат да ги хванат. Проверка на имотното състояние и всичко което е без документи за произход се конфискува. Просто или не искат, или имат файда от измамниците.

9

Анонимен

преди 6 години

В една малка България!Срам и позор!

8

23

преди 6 години

Роднините на тези пенсионери не знаят ли, че има мобилни телефони с ограничаване на входните обаждания.

7

рррррррррр

преди 6 години

А дано третият път успеят, да видим какво ще стане! Или сте комбина?

6

Анонимен

преди 6 години

По-скоро са ги хванали и сега правят отчисления измамниците към някой прокурор или полицай при всяка една измама, ако не могат да ги хванат наистина значи е най-добре да я закрият прокуратурата. Да не могат да се справят с измамниците е липса на желание, некадърност или корупция. Каквато и да е причината е силно обезпокоителна.

5

сминдух енд чесън

преди 6 години

Важно е усещането за безизходица да е постоянен спътник в живота на електората.

4

Мирослав

преди 6 години

Вие не разбрахте ли, че цялата тази схема без помощ от вътре няма как да продължава години! Онзи ден казаха че оборота им бил над 5 милиона лева на тези групи за измами. Че аз с 5 милиона ще си купя цялата полиция и пак ще ми останат за мен... Това е една схема за чисти парички изкарани не с труд, а с измама! Говорете постоянно с вашите родители, баби, дядовци на тази тема! Ако ние сами не се предпазим, няма кой в тази държава!!!

3

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

До Ники Грешиш .. не е ракия а скъпо уиски ... при това под зоркото наблюдение на прокурорите !!

2

Анонимен

преди 6 години

"По думите й е трудно да се установи в кой момент откъде е постъпило обаждането."От това по лесно няма за БТК или другите оператори, независимо дали е предплатена карта или стационарен. Ама нали операторите играят комбина с МВР и затова не ги и търсят.