12

до 11 ссдд

преди 6 години

Пишеш колкото да не заспиш. Буик викаш? Ти колко буика си виждал, че изразяваш менение за тях? Сигурно спомените ти са от 63-та. Такава РЕАЛНА кола вече няма. Има бранд някакъв и лицензират разни други коли, каквото падне. Както и Понтиак и Олдсмобил и други подобни. Всички тея коли са отдавна история, не настояще.

11

ссдд

преди 6 години

До 9 :Специално Lincoln ,GMC и Buick са в класацията за надеждни автомобили.Останалите американски марки са име на пазара ,но изискват по честа поддръжка.Тая глупост дето си я написал ,че американските коли били бангии ,можеш ли да я подкрепиш с факти или просто си драскаш на изуст ?

10

....!

преди 6 години

кога ли тия рокери ще се насвиткат?

9

do русия джудже

преди 6 години

аа, какво пък общо има тука Русия. Те са ясни, че никога сами не са правили колите си. Взаимствали са или купували и после криво-ляво произвеждат.Обаче факт е, че американските бангии са едни от най-скапаните. При всички положения технологично са по-зле от немските, японски, италиански, чески, а дори и френки коли.

8

русия=джудже

преди 6 години

До 7 :Е как кой бе червен глyпак? Американските автомобили са едни от най-хубавите.Шевролет,Додж,Форд,Тесла,Кадилак,ГМС,Крайслер...все луксозни имена в автомобилната индустрия.Я сега кажи евро-азиатското джудже *** ,какво произвежда ? Лада ? Руснаците могат просто да сложат 4 гуми на ламарина с няколко болта и това е ,червен ***.

7

Анонимен

преди 6 години

че кой нормален човек ще си купи американски ***?!?

6

Анонимен

преди 6 години

За тоя ***, всичко е шоу. Здраво се е филмирал.Ама и американците си сложиха един избор - между килъри и тоя перушан.

5

Анонимен

преди 6 години

санкции за трошките на японците иначе не щат да купуват американско

4

Анонимен

преди 6 години

За тия американци всички са "рок звезди"... промити мозъци.

3

Така е

преди 6 години

Рок звезди на бизнеса японците бяха преди повече от 40г. Продадоха си патентите за коли и друга техника на Южна Корея , Тайван и др.Тези държави разработиха нови модели коли с добро качество и подбиха пазара на японците. В резултат и на други фактори Япония изпадна в рецесия , коята продължи над 25г. и продължава и сега.Къде е сега водещата фирма Сони ? Така че в момента японската икономика не е никаква рок звезда.

2

анонимен

преди 6 години

хората се избиват в цьрквите тои играе голф и храни шараните позор

1

CUN KAI

преди 6 години

IИ царе на блицкрига :D