11

Пената

преди 6 години

Тая държава не стига че ни умори ами ни и изтрепа

10

Циник

преди 6 години

България с най-много жертви на пътя в ЕС за 2016 г.Нашата страна заема челна позиция с близо 100 загинали /99,7/ на 1 млн. население. У нас нямаме нужда от психично болни...повечето са си такива!

9

Анонимен

преди 6 години

Ами ти нямаш ли си глава на раменете като държавата не осъществява контрол? Държавата ли да сяда вместо теб зад волана?Вярно, че и колкото и да внимаваш винаги може да те отнесе някой неконтролируем, но това е неизбежно

8

До 7

преди 6 години

Толкова много бъркаш, че няма накъде. Посочи поне една държава по света, където шофьорите да са внимателни без държавата насила да ги прави такива. Няма и не е имало. С подобни приказки като твоите, звучащи уж вярно, но реално дълбоко невярни, се прикриват истинските проблеми, най-големият от които е, че държавата не упражнява никакъв контрол по пътищата.

7

Анонимен

преди 6 години

Да са карали внимателно.Важи за всички шофьори.Никой друг не ви евиновен.

6

Анонимен

преди 6 години

За стадото само каручки с обучени магаренца!!!

5

до 1

преди 6 години

до 1 и останалите селинджъри"Като няма пътища" и се очкава да се избивате ли, ***?

4

ПФУ

преди 6 години

Днес минах точно по този път - отлично време, перфектна видимост и пак прости и неадекватни хора изпреварват с по 170 на завоите... А на 50-те километра жалка магистрала преди София, задълже се кара с 200 в аварийката, мига се с фарове, лява лента поне 170-190. Полицаи не се видяха никъде...

3

До 2

преди 6 години

"Бат Бойко" ти е бат на теб, на мен ми е "селянинът с колелото "!

2

До 1

преди 6 години

Когато бат Бойко откриваше нови пътища, точно ти Анонимен казваше "Ние не ядем асфалт." А сега - "Няма пътища." Ни тъй, ни тъй.

1

Анонимен

преди 6 години

Като няма пътища какво друго да се очаква? Жалко за пострадалите