45

кака Лара

преди 6 години

Наистина смело и достойно поведение от страна наЯн Ямбон /който явно също като мен/ в момента е отвратенот поведението на тези охранени плъхове от Европейскатаадминистрация, които в този труден момент за Испания и ЕСса се изпокрили по дупките си . . .

44

Анонимен

преди 6 години

Но пък връщайки се назад в историята на испанката земя към която са проявявали интересна мюсюлманите от Африка , и точно заради това се обединяват различните нации на испанска земя и се основава единна Испания, в която влиза и каталунския народ,т.е. след векове могат да се обърна към същите заради които са се обединили, за отделянето.Т.е. евентуално обединение с Арабкия свят. Варианти много.

43

Анонимен

преди 6 години

Но все пак Сърбия не разполага с достатъчно мощ да отблъсне Испанската армия, така че за независима държава Каталуня не е достатъчно само да използва случа Косово за партньорство с Сърбия, трябва и още ресурси и партньорство с други държави, които не се притесняват от война Испания и имат причини да воюват с Испания.Исторически заклетите им врагове са Англия и Франция но точно в момента те са в съюз така , че не може да се разчита на тях.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако го сравняваме с Косово, това означава че следващите цели на Пучдемон са да намери армия с която да си сътрудничи така че да се противопостави на Испанската армия.Както направи Косово да се противопостави на Сръбската армия.Т.е. човека му трябва да намери партьори за войната.Ако наистина Испания е била на страната на Косово, не съм сигурен в това , то тогава Пучдемон може да използва Сърбия за един от партньорите си в собствената си война.Предполагам , че това е силата на аргумента Касово.

41

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка ,човека обяви териториална война на Испания, така че има смисъл да избягва точно правосъдието на тези които е обявил война, и да търси партньорство в други съдебни системи на които не обявил война. така че Белгия имат право да го третират като човек който може би засяга националната сигурност на Испания, а не криминален случай каквото е изискването за екстрадиция от Испания.Белгийската национална сигурност има други интереси от испанската национална сигурност.

40

До 37

преди 6 години

Недоумъка е в главите на мързеливи, крадливи куманоиди, като теб.

39

Анонимен

преди 6 години

До 38 в Абсолютно Сте прав,да добавим и това,че тази Испания участваше в бомбандирането на Сърбия заради Косово!

38

B

преди 6 години

като си спомня как същата тази Испания ревеше за правата на хората в Косово ....още ли си мислите че на шенгения и пука за правата на човека !?

37

Анонимен

преди 6 години

Явно е, че в ЕС знаят какви са. За какво ни е да се пъхаме някъде, където само шамари ядем, въобще не ми е ясно. Не трябваше изобщо да влизаме в ЕС. А сега трябва да излезем колкото се може по - бързо. Иначе ще страдаме от недоимък дълги години, докато управляващите ще усвояват излишъци и европари, крадени от обикновения българин.

36

ДС

преди 6 години

ЕС няма да се намеси, защото испания ще започне процедура по отделяне от ЕС. Тогава баба Меркел и Макарон ще клепат странно.

35

Анонимен

преди 6 години

Надяваме се, че изключително неумният въпрос, зададен от изключително неумния му автор, не следва да получи отговор. Особено, когато идва от представител на паразитна държава, извършвала небивали жестокости в Африка, която днес е съставена предимно от небелгийски и неевропейски aлaxoгъзнuцu и би следвало да брани собственото си оцеляване. Тези двама провинциални защитници на сепаратиста незабавно да ди отиват да си грухтят в ***!

34

Hafen die Wahreit

преди 6 години

"Когато полицията бие хората, когато властите затварят лидери на мнение, възникват въпроси."Ми тези хора като не им е дошъл мозъка в главата и се подвеждат по един демагог- сепаратист? Ще ги бие когато техният водач съсипва цяла една голяма икономика. Това да не му е каросел или джаджа да си се джътка.

33

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ ВИДИТЕ УТРЕ, КОГАТО ИКОНОМИЧЕСКИ РАЗВИТИЯ СЕВЕРЕН ИЗРАЕЛ СЕ ОТЦЕПИ ДАЛИ ПУЧДЕМОН НЕ Е БИЛ ПРАВ.... ХАХАХ

32

Анонимен

преди 6 години

За белгиец не е чудно че мисли така, Белгия е една държава създадена от две околии, които се мразят. Добре че още навремето набихме Балдуин Фландърски

31

Сокол 9

преди 6 години

28 Стига глупости бе РОБЕ , всяка страна си има КОНСТИТУЦИЯ . Във Великобритания например се допуска такъв Референдум , в Испания обаче НЕ . Така са си решили . У нас и дума не може да става за такъв Референум поради простата причина , че ние сме УНИТАРНА ДЪРЖАВА и нямаме АВТОНОМНИ ОБЛАСТИ. Така че в Кърджали първо биха поискали Автономия ако някога поискат и чак тогава могат да започнат да претендират и за друго . Но всичко това е невъзможно освен , ако не се променят коренно взаимоотношенията

30

Анонимен

преди 6 години

ПОЛША ИЛИ УНГАРИЯ ЩЕ ДОПУСНАТ ПУЧДЕМОН ДА ИМ ОРГАНИЗИРА ПУЧОВЕ? ХАХАХАХА ТОЗИ Е ПИЯН.

29

мдаа

преди 6 години

Който майдан вади....

28

славянин

преди 6 години

Според атлантическите ''принципи'' законен референдум е този, който отцепва територии от противникови държави, когато референдум отцепва територии от наша държава - той е незаконен!

27

Анонимен

преди 6 години

ес няма да се намеси никъде, отдавна е труп

26

до 21 от славянин

преди 6 години

За правата на руснаците в Донбас да говоря!!!??? Откакто вашите атлантици направиха преврата в украйна и назначиха фашисткото правителство на Потрошенко, който извършва геноцид над руснаците там от април 2014 година насам!