30

v

преди 6 години

До Анонимен ДО 29 Явно не правите разлика между позволени неща и непозволени и вредни и опасни за всички. Нямате възпитание,нито ориентир.

29

б

преди 6 години

До Анонимен до28 Ти луд ли си, аз мога да ти гарантирам, че аз никога не съм предизвиквала мъж, нито с думи, нито с облекло, нито с поведение. Ама цял живот ми е подмятано, психически тормозена съм, дори до лудост стигнах. Тези, жени които предизвикват са малък процент,а другите? Какво?

28

Анонимен

преди 6 години

Има план, както е тръгнало няма да останат истински мъже, че са се запътили на другия бряг, тогава няма кой да закача жените.Ще им остане да се оплакват от други жени.

27

Анонимен

преди 6 години

И какъв да е този план? Плана е по скромно да го раздават жените а не да се разголват и да не им шарат очите.. Докато К.У.Ч.К.А.Т.А не вдигне опашка песовете не тръгват след нея. Така че по скромно и по морално да се държът. А не да разголват балдъри и после някой им виновен че шефа и го е навил. Ами като се държите като леки жени как няма да ви го навие? После ревът че имало сексуално насилие. Насилието го пораждате вие с неадекватното си поведение. Дръж те се като зрели жени на ниво!

26

до 24

преди 6 години

До АнонименНяма нужда да бъдем наричани някакви, за това че сме се опълчили срещу неправдата

25

v

преди 6 години

О, неразумни уроде,поради що се срамуваш да кажеш, че *** ти възпитание в обществото и семейството, че за мъжа било добре да прави бройки и че не трябва да се въздържа. От там почва тормоз,изнудвания,принуди,насилие,а глупавите женички си мислят,че са станали много равни, понеже работят.Най-добрата превенция е еднаквото възпитание в морал.Тогава ще намалеят тези неща и по рано хората ще си намират половинки, по малко разводи, по щастливи хора и общество. Само това е равенство другото е гавра

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно девствените ученички катп станат на 30 ли ще ходят на някой остров да им отнемат девствеността.

23

Анонимен

преди 6 години

Няма по-толерантен към жените от белия човек. Това ще го разберат феминистките, когато останат насаме с бедните "бежанци" .

22

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименБелите мъже кат ученички белите жени кат мачовци а афротата и арабелите ги е.ът.Новият световен ред.

21

Анонимен

преди 6 години

"С една дума, вече предложенията ще идват само от жените.Дори вече е така в повечето случаи.Имате право само да стоите мирно и да се надявате някоя съвсем да го закъсала и то спешно! "Да, натам вървят нещата. Мъжете като ученички, жените като мачовци.

20

Анонимен

преди 6 години

До АниЖертвала се е за себе си, най-вече. Искала е потомство и го е получила, нали?

19

Анонимен

преди 6 години

Вдигат си самочувствието като си показват голотиите, държат се надменно и безочливо а мъжете да точат лиги и , разбира се, без да пипат. После се чудят защо има воайори, ..ки..ии, изнасилвачи и искат още повече права. Затова има дрескод във фирмите... нали се сещате ?...

18

Анонимен

преди 6 години

Жените трябва да са привлекателни, това им е в природата, но това не значи, че е естествено да бъдат тормозени, що за извратени разсъждения.

17

възмутена

преди 6 години

Актриси,певици,режисьорки(бе кой посяга сексуално на писателки?),все в шоубизнеса...но всички тези със зъби,нокти и наколенки драпат към него.Не мога да си представя да се оплакваш от сексуален тормоз заради кариера в която самата се стремиш да бъдеш "сексимвол","звезда","мъжемелачка"и подобни.Погледнете се бе, актриси,модели и подобни-вие сами предизвиквате сексуалния тормоз с визия и поведение.Ела и ме изяж.Всеки мъж опитва,жената е тази която дава знак дали приема или не.

16

Ани

преди 6 години

Набий си в главата, че ако *** е жена .Без нея ти нямаше да изобретиш нищо, щеше да свършиш, като мокро петно на някоя поляна.Но тя се е жертвала за теб вместо да изобрети нещо по-полезно.

15

ФАКТ!

преди 6 години

Матриархата е изкуствено подържан това е ендотермичен процес и без енергия отвън(финансиране) няма да протича но докато се занимават с глупости арабите ще ги накарат само арабчета да раждат.И докато се усетят запада ще се е превърнал в ке.еф.Но аз съм източноевропеец никога не съм бил западняк и никога няма да бъда.Така че изобщо не ме е.е!България над всичко!

14

Анонимен

преди 6 години

До АниЗатова всички най-важни изобретения са на мъже нали защото мислят само с долната глава. Мъжете са по-умни и силни набийте си го в главите.

13

Ани

преди 6 години

Мъжете разсъждават най-вече с долните си глави, а горната глава при тях е излишен придатък.Но видиш ли ** били виновни, а мъжете целомъдрени.Истинските ** са мъжките!

12

ФАКТ!

преди 6 години

Обаче тези същите стават много активни като надфърлят 30-така що ли?А бе в България е супер другите да го ду..т!

11

баба Кица

преди 6 години

И да знаете чедо! Една *** докато не завърти опашка, те песовете не одат да я таковат...!