11

Анонимен

преди 6 години

Дали наистина са се променили навицитена британците?Или процентът на кореняците постепенно намалява, защото в родината им се настаняват хора от други географски ширини, с други културни традиции?

10

Анонимен

преди 6 години

Щот са бедняци, а след брекзит ще пият само вода и тиня от темза

9

Георгиев

преди 6 години

Продължение:Дори имаше снимки и от тоалетната на повръщащият й съпруг, а тя беше написала на снимката много съм горда и щастлива. Попитаме дали не съм забравил за годишнината им. Отговорих и че не съм. И написах, че скоро ще получи подаръкът си от мен. След това веднага ги изтрих от приятели и готово.

8

Георгиев

преди 6 години

Сприятелих се с едно британско семейство. Жената е от индийски произход, а съпругът и е британец. На годишнина от сватбата им тя започна да се хвали къде били, какво яли, какво са пили, колко много се обичали. И публикуваше цял ден много снимки на пияният си съпруг.

7

Анонимен

преди 6 години

Не са само британците. Имам три бири в хладилника, стоят от 3 месеца.Преди година щях да съм ги метнал за един ден. Имам и приятели, които ми казват същото. Това е световен феномен. Пиенето на бира е спаднало с 5-6% и никой не знае защо!

6

Анонимен

преди 6 години

Нас ни интересува с колко процента се е увеличила консумацията на чай и то точно тип-индийски,и колко от пришълците знаят какво е маса и вилица за да не сядат по земята и ядът с ръце.

5

Анонимен

преди 6 години

Леле не се увеличава а спада продажбите на бира тази година в Британия.Винаги досега е имало ръст нагоре.Това беше сигурен инвестиционен бизнес, Ами сега. бизнеса си достигна капацитета, къде ще инвестират британските инвеститори.

4

Анонимен

преди 6 години

пълни глупости! Грубо казано на 30 души британци се пада по един пъб. Насърчават ги да се пропиват и е постигнат успех!

3

Анонимен

преди 6 години

Защото са пакистанци. Това което Уолъс не успя пакистанците успяха без война.

2

bira

преди 6 години

Идва им много скъпа да я пият по пъбовете.

1

sperko

преди 6 години

Защото муслиманите стават все повече и повече, и дърпат статистиката назад, затова.