45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДо 46Сега, когато България е американска колония и българския "народец" го грабят американски фирми, по-хубаво ли ти е?

44

пичан

преди 6 години

Още 10 г петрол, после камилска вълна. Като станат в европа само ел автомобили, краварите ще ми регулират цената на со по ла. България ако има нефт кое би развила, оранжерии ли

43

...

преди 6 години

Довчера слагахте санкции, сега ще искаш помщ :)

42

Пурку

преди 6 години

Тея американци наистина не са в час, виждам как Путин се е разбързал да им помага за Северна Корея след като хамериканците подпалиха чергата на Русия в Украйна. Почти съм убеден, че ядреното оръжие на Кимката е с другарска помощ!

41

Анонимен

преди 6 години

благодарение на Борисов, турците ще спечелят а ние ще плащаме , борисов направи от БЪЛГАРСКИ -> Турско

40

Анонимен

преди 6 години

ЩЕ БЪДЕМ НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ, ЩЕ КУПУВАМЕ ВЕЧЕ ТУРСКИ ГАЗ.И ТРАНЗИТ НЯМА ДА ИМАМЕ - ТРАНЗИТЪТ ЗА ЕВРОПА ЩЕ Е ПРЕЗ ГЪРЦИЯ.НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИМ ОТ РУСКОТО ГАЗОВО РОБСТВО.

39

Анонимен

преди 6 години

ne tramp a zionistkite bankeri iskat zilia sviat da im e na kolene

38

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

53Прочети малко преди да се изказваш неподготвен.

37

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitГазът е екологично чист енергиен източник.

36

Анонимен

преди 6 години

До Енергиен експертВчера в хода на строителството на подводната част на "Турски поток" Газпром навлезе в изключителната икономическа зона на Турция. За Ердоган газопроводът е печеливш и ефективен. Явно неговите енергиини експерти са глупави и са забравили теб да питат.

35

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Цивилизованите страни преминават на екологично чисти енергийни източници, ние ша се молим на Путин и Ердоган. Това е НЕДОПУСТИМО! Да внесат предложение за освобождаване от данъци на ЕЧЕИзточници и безмитен внос на същите, за да почнем да развиваме най-добрата алтернатива - ел.енергия от соларни панели. Германия е водеща в този отрасъл - Баце да затяга контактите с Меркел!

34

Анонимен

преди 6 години

емиии пролича си найвлиятелния човек кои е !

33

Анонимен

преди 6 години

На колене пред Путин, мъpшo!

32

Анонимен

преди 6 години

Слугите нa русия в бг. пaк зaдрънкaхa мaфиотското Белене с еднa единственa цел подновявaне нa руско- Бекaпейския грaбеж нaд бългaрския нaродец. Единственaтa рускa колония в Европa остaнa зaдунaйскaтa губерния 100% тово зaвидимa в енергийно отношение от бившето сесесере, сегa Рф..,Жaлнa им мaйкa нa остaнaлите все още тук губернци

31

Анонимен

преди 6 години

БРАВО НА САЩ е абсолютно прав. Японците са били фанатазирани до такавва степен, че само атомните бомби са били единственото средство да ги накарат да се опомнят какво става по света и императора да спре да праща народа си като пушечно месо по фронтовете. Тава е чистата историческа истина. Ако не са били атомните бомби японците, са щели да дадът многократно повече жертви отколкото са загинали от бомбардировките. Това е много жалко, но факт.

30

Андрешко

преди 6 години

Една бедна страна от енергийни проекти и ще зависим за ток и газ от Ердоган...Това ни докара управлението на Герб заедно с РБ. Що се отнася за Северна Корея няма как да убеди Путин,докато не вдигне икономическите санкции против Русия.

29

Андрешко

преди 6 години

Така ще е турците ще ни продават газ,а след време,когато са им готови атомните централи и ток,защото ни управлява един слуга,който знае да изпълнява само заповеди. България ще остане още дълго време такава каквато е сега,защото глу.пав народ избира глу.пави политици да го управляват. Ако не бяха спирали въобще строежа на АЕЦ Белене,щеше до сега да е построен за 10 милиарда лева и да почне да произвежда електричество и щяхме да имаме голям енергиен шлем,а сега "нашите приятели" ни оставиха

28

иля муромец

преди 6 години

деликатно признание че ще има сърцераздирателни молби наи силният да помогне а при дуел със ким поне да не ги доубива щатите

27

SS

преди 6 години

Абе бай Доньо, не ти ли е ясно, че помощта и от двамата, Путин и Цзинпин, за такива като теб ще е само едно потупване по рамото.И уж много приятелскоА само докато си хортуват с тебе, през границата Китай-КНДР ще минат поне 10 влака с каквото трябва (и откъдето трябва)

26

до 36

преди 6 години

Американците ни продават най скъпият ток от ТЕЦ Марица. За напред вместо да продаваме руски газ ще го внасяме от Турция и Гърция. Това е така защото съседите ни си гледат интересите и не са послушковци на ЕС и на краварите. Боко ще сънува само как руски газ директно идва до българският газоразпределителен хъб.