44

Анонимен

преди 6 години

Файда нулева. Всичко е един цирк за пред хората.

43

Анонимен

преди 6 години

четирима президентА (правилно!) ;четирима (не четири) студента студента; но юного студенти;Но: четири рейса, амного рейсове; четири филма, а юного филми; четири банана, с много банани;четирима директорА, юного директори; четири пазара, а юного пазари; четири мсгазина, а много магазини И т. н. Особености в бг език, на коити кой ли обръща днес внимание. Успяват обаче да малтретират бг-я език със супер циЛИВИЛИзационното мн. ч. "училищА". И всяко интелигентско парвеню много му се старае. Ужас

42

Анонимен

преди 6 години

Поне не предложи да пишем на бг език с латиница вместо с Кирилица. Защото беше грамотен човек, а не главозавъртяно лапацало.

41

Гражданин

преди 6 години

Само Румен Радев заслужава обръщението г-н Президент, всички други са слуги, кой на Москва, кой на Вашингтон, кой на Брюксел.

40

уважението е уваж

преди 6 години

Румен Радев, Петър Стоянов и Георги Първанов са били със съпругите си на милото тържество. Единственно РП е отишъл с рогата си, чрез което е придал една спокойна атмосфера, едно уважение и симпатия към делото на През Желе

39

Петко

преди 6 години

ЛЬО МИЗЕРАБЛЬ

38

Хммммм.......

преди 6 години

Четирима президентИ отиват в родното село на Жельо Желев.

37

аха

преди 6 години

желю е най големия селянин от сите:)

36

4 от 5

преди 6 години

четир президента е друга работачетирима, 4 има, 5 няма

35

За съжаление!

преди 6 години

Недоразумението и глупостта на народа са в състояние да извършат велики глупости...

34

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Достатачно е на циментената плоча за клозет да напишат само,,Ж М Ж ,, и е достатъчно всеки българин да разбере за кой ,,велик човек,, става въпрос!.

33

принцеса Русана

преди 6 години

първия почина и на къщата му сложиха плочинано въпросът е:кой сложи рогатакой му сложи знакав плевнята на плевнев

32

шматка

преди 6 години

Станка нещо и шава в главата.Детството и минало там а чак сега разбрала че има нещо общо с къщата.

31

Жельоооооо,

преди 6 години

Ако от някъде гледаш,харесва ли ти това,в което твоята западна демокрация превърна държавата? Обърка всичко и си отиде. Сега поколения напред ще плащат твоите грешки.Ние все още сме тук,но животът ни се скъси заради твоите западно- демократични идеали.Не беше лош човек,но това,което ни причини,съсипа народа и държавата ни.... Съжалявам,но не си спомням за теб с добро.Ти съсипа и живота на децата ми.....Въпреки всичко- царство ти небесно.

30

Сашко Дондуков

преди 6 години

Лошооо. Много лошо. Това идея на руснаците ли е, или на някоя долнопробна Масонска ложа!? Макар че, руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости.

29

Анонимен

преди 6 години

"Крайно време е САЩ да нападнат Белград по въздух" казано от него. Чешми в памет на терористи и други такива подобни ***.отщини са негово дело. За мен е един от предателите на България с абсолютно грешната му и изскривена представа за демокрация. Не го знам дали са му били чисти идейте и го подведоха, но резултата е, че е част от началото на геноцида към този народ. Само вижте снимката му с наведена глава и слугинска физиономия, като подава ръка на американеците архитекти на геноцида. Ран,Ът.

28

Джона

преди 6 години

Ще го запомня с казаното от него:"Каква я мислихме,каква излезе", т. е. че са сбъркалинапълно в управлението.И той беше от президентите предали българският народ на"големия брат", без чувство за национално достойнство, като тръгнаха да променят, таунищожиха крави, овце, коне, кокошки, прасета в ТКЗС-тата, като че ли щяхме за вбъдеще да ядем въздух, продадоха трактори за сегашни 300 лева, а за ДПС-лошо направи.

27

Коце кмета

преди 6 години

Роска Плюнката защо я канят, нали е само за президенти, а не за прецеденти?

26

Анонимен

преди 6 години

Тоя е един предател и подметка призна Македония и прочие групости направи все едно Рахой и ЕС да признае Каталуния.

25

Анонимен

преди 6 години

И той като Горбачов беше някакъв утопист, който си мислеше, че ще промени системата по негов си начин. На практика направените от тях промени предизвикаха много повече проблеми отколкото си мислеха и сринаха дори и малкото положителни неща.