136

dr Mihail Nikolov

преди 6 години

Bravo!!!Edin istinski zastitnik na nacionalnite ni cennosti!!!Gospoda alafrangovci v koja narodna pesen ili prikazka se spomenava tozi heloin ili Valentin?Ne prodavajte balgarskoto!Ne omajvajte detskite dusi s globalistki magli!!!Ne ni vavlicajte vav vasite cuzdopoklonstvalll

135

Анонимен

преди 6 години

Всеки е свободен да празнува каквото си иска. Кой болен мозък може да забранява празници ?????

134

uu

преди 6 години

kato gledam edni 25 choveka usurdno laikvat za kmeta, kmete, bonush li shte vzemat ot administaciqta ili nqma da ima udrujki ot zaplatata ? :))

133

Светльо

преди 6 години

***, загубеняк.

132

Питам

преди 6 години

Откъде накъде ,държава с 1300 години история,празнува празника на 200 годишна държава?

131

Румен

преди 6 години

Симеонов президент, президент! В Елин Пелин много ми приличат на каубои.

130

Анонимен

преди 6 години

Браво

129

Дино

преди 6 години

Браво, Кмете !!!

128

Анонимен

преди 6 години

Това съвсем не е работа на кмета. Той да не би да харчи пари? Хора, които изобщо не разбират защо са избрани. Ама народът е виновен.

127

КънЮ Кожодеров

преди 6 години

До Анонимен, казал: "Никога не съм се маскирал и не съм празнувал, но заради такъв пъпеш съм готов да го направя! Забранявал той..."Интересна позиция. Дали би станал *** ако забранят провеждането на отровното им шествие по улиците на София?! Само ей тъй, защото са го... забранили, за да предпазят психиката на порастващите деца.

126

Анонимен

преди 6 години

В Япония от няколко години има м,ода, жени да се обличат с български народни носии и да си слагат мартеници. Японското равителство обаче не е забранило това странно и екзотично тяхно поведение. Българина обаче мрази чуждите култури и му харесва да плюе и да забранява. Почти както руснака - дурак.

125

Анонимен

преди 6 години

Така или иначе мнозинството, тоест истинските българи сме обединени против хелоуин. Колкото до безродниците- те скоро 4-ти юли и дена на благодарността ще почнат да празнуват, щото е "модерно".

124

Скитник

преди 6 години

Поредният ***.на.р!

123

Подкрепям

преди 6 години

Браво кмете! Само така! Хелоуин няма нищо общо с Българските празници.

122

Ал бин Холоуини

преди 6 години

Аз ще се маскирам като Осама бин Ладен с автомат под мишница, а жена ми ще я облека в хиджаб, това ще са нашите кослюми за хелоуин. Ще чукам по вратите на хората и ще им искам бонбони. Все пак сме демокрация и всеки може да си празнува каквото си поиска.

121

Анонимен

преди 6 години

Какво се празнува с празник на дяволи, демони, вещици, всякакви тъмни и мракобесни образи ? И после като ескалира насилието и смъртта в обществото, агресията и злобата все търсим кой ни е виновен, а като трябва всеки от нас да отстоява ценностите и българщианта - няма никой, било демокрация...И понеже един човек е заел активна гражданска позиция, някой се развълнува и го прави на проблем. Защо ? И какво общо има адската тиква с ценностите ни като хора, с нашия бит, обичаи, българщина ?

120

?

преди 6 години

Аз на хелоуин ще се съблека чисто гол и ще ходя така по улицата, ще съм се мъскирал като гол човек. Нали сме демокрация и всеки може да си празнува каквото иска.

119

Анонимен

преди 6 години

До ГражданинТи не си живял при комунизма /най-малкото защото никога не го имало/,ти си просто продукт на така наречената "демокрация" който повтаря като папагал това което други казват. Черквата бе забранена за членове на БКП ,въпреки това който искаше отиваше.Тези които най-много говореха за това че ,отиването на черква е забранено и сега не влизат в черква ,но празнуват Хелоуин защото е "демократично".

118

Пурку

преди 6 години

Пак недоразбрали и се пънат, чак ще се на.ерат. Кмета е забранил празнуването на този изически празник в обществените сгради, училища и детски градини в домовете си и по кръчмите празнувайте ако искате и рожденния ден на баба Яга и се маскирайте както си поискате.

117

Анонимен

преди 6 години

TI SI PPYPESCH DAJE I PRAZNA KRATUNA SI CHOVEKA E BYLGARIN BRAVO