121

WTF

преди 6 години

Атентатите са добре премислени и подкрепяни от правителствата или по-скоро кръг от хора действия, с които да се разшири подкрепата за огромните разходи и ограничаване на свободите с цел контрол. Нищо повече или по-малко.

120

Анонимен

преди 6 години

Да заминават веднага.Въздухът ще стане по-чист.

119

до sverige

преди 6 години

ха ха, следяли ми пощата?! и кво като ми я следят бе ***!? ти да не мислиш че в Европа не следят вече всичко след тези атентати??

118

Захаринка Мариевна

преди 6 години

Крайно време е и Русия да въведе такава карта. Руската обаче ще се казва Жълта карта. И няма да се дава по желание, а ще е задължителна, особено за такива като българския мурзилааж. Картата ще гарантира заселване в най-студения град Тикси, в Целините и в други интересни места.

117

до свеалабала

преди 6 години

Опитал си се да кажеш нещо....не се е получило!България....и държава - смех!България и демокрация - смех!България и закони - голем смех!Айде остани си със здраве - ако ромите не ти го вземат в някое тъмно кюше!

116

Sverige

преди 6 години

То излезе, че освен САЩ, няма други щати. Знаеме че ви следят пощата, телефоните и др. особено на зелените новодомци.Ама да отричате останалия свят, хора и култури, не говори добре за вас.Аресвам си Европа, Азия, Африка, кво да направя, и България си аресвам.Че в БГ било зле, ми то вие си направихте така държавата, вие гласувате, вие не си извоювате правата.В БГ е демокрация, има избори. Бива, бива родоотстъпничество, ама вашето е. безкрайно.И вашата не е леснЖиви и здрави, Бог да е с Вас

115

East Coast

преди 6 години

Аре оправете си държавата, пък тогава търсете кусурите на Америка! Смешници!

114

зо 124

преди 6 години

Лисицата викала:"Гроздето е кисело!" - та така и нашите манталитетни селяни! Манкират някаква гордост, че друго не им остава!От времето на Дан Колов в САЩ има ( да не кажа милиони българи ) даже мисля и град Сопот.Ако не друго по братоубийствената завист и злоба ще ги познаеш.Чалгапитеци!

113

Анонимен

преди 6 години

Ллллелллле, ква пропаганда дръпнали патреотарете тук!В САЩ животът бил безсмислен, нямало какво да се прави, заплащането било малко, нямало какво да се види... тук животът бил смислен и интересен... Па единиот даже се изхвърлил- видите ли, той имал доживотна карта, ама се върнал!Едно ще напиша и ще замълча- бедна ви е фантазията кво щеше да стане, ако всяка година в САЩ приемаха всички кандидати от Бг- брой на населението в Бг- нула!

112

Анонимен

преди 6 години

До 122 :Не бърза защото има едно нещо наречено "носталгия".Където и да отидеш по света,колкото и да ти харесва,в един момент ще искаш да се върнеш,заради приятели,роднини и.т.н. ,а не заради друго,демек не успя да се направиш на интересен.

111

Анонимен

преди 6 години

Приятелят ми Светльо отиде там и ни разправя колко е хубаво ама гледам че като си дойде уж за малко воз не бърза да си ходи обратно !

110

somewhere on the eas

преди 6 години

Истината е, че тука в usa институциите работят и всеки има шанс. балканско-мутро-чалгаджийски тарикати Не виреят тук и полицията пипа здраво. живота е спокоен, освен ако не си в някое гето.няма охранителни фирми и решетки по прозорците като в чалгария.никой не ти светка по магистралите камоли да слиза да те бие като в чалгария!хорако знаеш език, има работа колкото искаш, безплатни курсове по аако в Абсурдистан държавата работеше(милиция,правосъдие и т.н.)сигурно нямаше толкова хора да напускат

109

ссдд

преди 6 години

САЩ не е мечта само за Българите,но и за хората по целия свят.Десетки милиони пускат за зелена карта по света ,а да не говорим колко вадят визи ,за да ходят да видят САЩ.Просто САЩ е най-елитното място на света ,отделно всеки иска да види места като Гранд Канъона,Лос Анджелис,Ню Йорк,Чикаго,Бевърли Хилс,Лас Вегас и още и още ....Също така САЩ е единственото място в света на което можеш да направиш пари от абсолютно всичко.

108

Никой не бяга

преди 6 години

ОТ хубавото, нали ?Хората са в правото си да напуснат *** и да търсят по- добър живот. А че ходят в САЩ вместо да речем в Китай или рассия е ясно - ми не са луди затова

107

Анонимен

преди 6 години

Bolbov... ти нищожество....с татко ТЕКЕЗЕСАРСКИ председател..Ти не си българин!Комунистическа огризка

106

Така е

преди 6 години

Едни мечтаят за пари, други за руска мизерия. Кво да праиш, демокрация.

105

bolbov

преди 6 години

Заглавието е неточно .В Америка няма хиляди българи .Има хиляди *** напуснали България.Просто трябва да ги забравим и да ги оставим да си мечтаят че един ден ще станат отново хора.

104

анонимен

преди 6 години

Аз мислех , че е Руска мечта , пък тя се оказа Американска !! Няма ли попе един , да иска да живее в Русия ?!

103

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

По програмата за 2015 г. са се включили 48 840 кандидати, като придружители са участвали още 42 339 души, или общо 91 179 българи.ТОЕСТ ВСЯКА ГОДИНА ОКОЛО 100 000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И РУСОФИЛИ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА ЗА САЩ ! АКО ОН БЪЛГАРИЯ ЗА РУСИЯ НА ГОДИНА ИМА ПОНЕ ХИЛЯДА КАНДИДАТИ , ТО АЗ ЩЕ СЪМ ХИЛЯДА И ПЪРВИЯТ КАНДИДАТ ! НО НЯМА БЪЛГАРИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ЖИВЕЯТ В РУСИЯ НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ ДОСТА ОТ ТЯХ ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ - КОЛКО ХУБАВ БИЛ ЖИВОТЪТ В ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВЕЛИКА РУСИЯ !

102

WTF

преди 6 години

Каква мечта? Да се буташ с необразовани афроамериканци на всеки ъгъл, да плащаш като поп за безкрайните им войни и дългове, да "избираш" само между две партии-корпорации, да ядеш ГМО, да пиеш шистова вода и... Добре е в България.