74

Пешо кура

преди 6 години

Значи ЦРУ има нов план или вече ИДИЛ си свършиха работата и ги з****** сега шепа хора имат някой лев а другите да се спасяват

73

Анти-ислям

преди 6 години

Има едно решение и то се нарича АПАРТЕЙД ( в превод " разделени"). Просто мюсюлманите трябва да живеят отделно от нормалните хора. Ако искат да живеят в цивилизовани държави като тези в Европа и Америка, това трябва да става само в определени зони с контрол на влизане и излизане. Нарушаването му да се наказва с депортацията или затвор над 20 години.

72

Анонимен

преди 6 години

ИДИЛ вече са едно нищо. До няколко години щше изчезнат напълно.

71

Анонимен

преди 6 години

Дай статистиката, от която си правиш извода, че има засилен сирийски бежански поток към Европа....Съвсем наскоро имаше новина тука, че на гръцките острови се е повишил тройно потока.

70

Съвет

преди 6 години

Заградете ги от всякъде и ги оставете да се избият,щом им харесва.

69

Така е

преди 6 години

Глупости, нали Русия ги победиха.

68

Варна

преди 6 години

Ирак и сирия да ги забравим а сега къде ще се посява демокрацията? В иран и северна корея не става други държави богати на петрол почти не останаха остава щата тексас там май демокрацията куца ?

67

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали сирийците си харесват освободителите, но със сигурност европейците си харесват поробителите. Нали там е проблема, че толерастията и безумната социална политика на Европа я правят уязвима срещу бежанците, които в момента са по толерирани от българите. Дори в България на един бежанец се дава в пъти повече от един пенсионер или инвалид. Защо когато България е председател на ЕС не поставим въпроса за социалното неравенство, че граждани на ЕС мизерстват и не си дояждат

66

Анонимен

преди 6 години

Мислите на Разколников са за как той е жертвата, как бабата е ***, от който избавя човечеството, за съдбата и за Бог и морала, доколкото си спомням. Дори там да има нещо подобно, този точен цитат е на Ремарк и е за войната.

65

Анонимен

преди 6 години

Я "училите" и "челите" първо да прочетат "Престъпление и наказание" на Достоевски и да видят какви са мислите на Разколников и после да говорят глупости за "западни политици" и Ремарк.Ремарк е живял след Достоевски.

64

Анонимен

преди 6 години

"Да убиеш един е убийство, да убиеш милиони е статистика."Това е мисъл на един западен политик."Мисъл е на писателя Ерих Мария Ремарк от романа "На западния фронт нищо ново", не на политик.

63

Анонимен

преди 6 години

Дай статистиката, от която си правиш извода, че има засилен сирийски бежански поток към Европа.

62

Анонимен

преди 6 години

От това по-смъртоносно има ли?

61

Анонимен

преди 6 години

Дайте мнение на руски специалист. Те доказаха, че могат да анализират "какво е това ИД и как да се справим с него". Успешно се справиха, така че, ако обичате - анализите на "западните и арабските специалисти" - в коша. Дайте да чуем истинските анализатори!

60

Анонимен

преди 6 години

Явно не си запознат с ситуацията в момента в Сирия,дад 90%е вече освободена от терористите и хората се връщат по освободените родни места,е това не го казват по снн....Връщат се те ама друг път. Връщат се само там където турската армия прогони кюрдите в северозападна Сирия. Мигрантският поток към европа се засили последните седмици. Нещо сирийците не си харесват освободителите.

59

Анонимен

преди 6 години

Отдавна всички сме всеки против всеки.Вече само кинтите са важни за физическото ни оцеляване.За жалост.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54И ти си от много умните,нали!?

57

чети

преди 6 години

До Анонимен 59Явно не си запознат с ситуацията в момента в Сирия,дад 90%е вече освободена от терористите и хората се връщат по освободените родни места,е това не го казват по снн.

56

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред Русия която унищожава терористите и освобождава Сирия....Защо сирийците не отиват при освободителите си, ами бягат от тях?

55

истината

преди 6 години

Питайте САЩ какво следва те създават и отглеждат терористични организации и убийци,но е важното че този кървав проект на САЩ с терористите в Сирия е към края си,след стотици хиляди убити и съсипана една страна навремето мирна и богата.Поклон пред Русия която унищожава терористите и освобождава Сирия.