8

пиле Гроуър

преди 6 години

Ходенето , особено ако е в по-бързо темпо , е много много по-полезно от бягането !Бягането е подражателска мода , упорито налагана от всякакви медии !Особено от американските филми , от които разбираме , че nuндосите имат потни жлези само на шията .

7

Анонимен

преди 6 години

"Стига лъга постоянно"Това, че ти си аномалия, не значи, че всички са като теб. Ставите СЕ ИЗНОСВАТ от такива дейности. Не заблуждавай хората, вредно и злонамерено е.

6

Стига лъга постоянно

преди 6 години

Тичането не е опция за пълните хора. Износват се ставите.========Toва не е вярно. Аз съм на 50 години и бягам почти всеки ден. Нямам и помен от износена става. Имало е периоди на болки в мускулите, през които съм намалявал пробега или съм замествал това с бързо ходене. По правило всеки ден бягам по 10 км, имам дни за разпускане. Кръвното ми е 110/70 и се чуствам отлично. Ако някой е мързелувал на 20 и 30 години, ходил в задимените кръчми, той няма как на 40 да прави световни рекорди.

5

3d

преди 6 години

Можеш да тичаш, да караш велосипед, да ходиш в планината, да правиш упражнения вкъщи и още десетки неща, за да поддържаш нормална форма. Ама е по-лесно да обявиш, че спортът е скъп и е само за богатите. Сигурно и кирилицата е скъпа, та затова е и по-лесно да го обявиш на шльокавица. Абе изобщо - проблемът е винаги някъде другаде, само не в нас...

4

Анонимен

преди 6 години

Тичането не е опция за пълните хора. Износват се ставите. По - добре е някакъв тип упражнения, които натоварват повече мускулни групи и участват повече стави. А тичането само за загрявка и завършек на тренировката.Между другото, ако не си спортен бегач, а тренираш за здраве, то същото важи и за хора с нормално телосложение. Колоезденето е по - добро от тичането.

3

3d

преди 6 години

По-голяма тъпотия от това, че спортът е скъп не бях чувал...Колко струва да тичаш в парка?

2

доктор

преди 6 години

Липсата на физическа активност прави хората или много слаби или много дебели.

1

Анонимен

преди 6 години

i kakvo sega da ne iademe li? sporta e skyp - samo za bogatite e. drugite samo da rabotiat i predi pensia da mryt. jalko, no viarno.