50

1

преди 6 години

др.борисов,народа,не го интересува,европредседателството,интересува го,да има хляб на масата,и що годе живот,като за човек,така,че стига с тия заплахи,какво щяло да стане с европредседателството.

49

нн

преди 6 години

Честно. Много им цепиш басма бе човек. Качват ти се на главата , и ти чудя на търпението, вместо юмрук в зъбите и да млъкнат, ти джентълмен. Е, те това е нечовешкото от търпение на дразнители.

48

Един от Северозапада

преди 6 години

В Естония посрещнаха евро премиерите в една бивша фабрика, поосвежена малко за случая, в непретенциозна обстановка. А ние, на гол тумбак чихте пищови.Ще е малко цлилганлска нашата работа-шест месеца "Иху!" , а после-години тихо, да избием разходите...

47

Един от Северозапада

преди 6 години

Страх, страх.......

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 53 Др. червен суджук , ЕС знае всичко за всички в България . Знаят , че това е Руска провокация чрез Нинова . Демек не искаме в ЕС и сме против НАТО . Много сте елементарни другари .

45

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ ЗА БСП, ОСВЕН МОЖЕ БИ ЕДИН-ДВАМА СПАСЕНИ ЕВРЕИ - СТАНИШЕВ, ПАСИ И Т.Н.

44

Петрол-Ботаника

преди 6 години

БСП случайно единственно Боко и Цоко са назначили за главна Тиква и главна хрътка,по този начин в страната са били преброени наличните тикви, кратуни. пипони, ръпони и компири, които е предвидено да бедат заменени с арбските петролни компании в програмата "Тикви и подобни срещу Петрол"

43

Kalisko

преди 6 години

Боко е нашият герой.Човешки животи спасява, навсякъде пари раздава, всички казуси решава. Какво искате повече от него, може да е ***, ама вие сте по - прости.

42

Анонимен

преди 6 години

Ако някои искат да натрият носа на Бойко, момента на Председателството е най подходящ. Ще ги чуе цяла Европа и ако не свърши нещо полезно, поне ще се види, че в България има хора, различни от Yes-мените. Той, разбира се, ще апелира за фанфари и цвят от рози по пътя на европейските политици и ще прави всичко възможно да охули опонентите си.

41

Анонимен

преди 6 години

Борисов е типичен пример за това какво се случва с някой, който от много печелене на избори не вижда какво се случва в България. Глад, мизерия, престъпност. Жалки пенсионери, които вече и не смеят да си поискат нещо, понеже хвърляли през балконите и били богати. А колко се хвърлят през балконите от глад и липса на лекарства никой не прави такава статистика. Ако пишат за такъв го прехвърлят в графата "ненормални".Оня ден едно бабе по тв помоли освен 220 лв пенсия поне още 30-40 за лекарства.

40

ognyanz

преди 6 години

До: "Обикновено(до 30)": "БОРИСОВ и правителство изцяло са ЕВРОАТЛАНТИЦИ" - да, вярно е, защото от еврофондовете, както и от обществените поръчки се облажват техните хора. Но България беше приета в Европейския съюз точно по време на управлението на БСП и тройната коалиция.

39

Спеца

преди 6 години

Мутрата - сценарист пак мери другите със своя аршин!А работата е съвсем проста , далаверите , наглостта и безочието на управляващите започнаха да стават публично достояние и то без помощта на опозицията!Явно времето на безогледното , безпардонно крадене за ГЕРБ тарторите наближава!Затова и Борисов вие, суче , че БСП му пречела да "работи" !А бе Борисов , оня ден като протестираха учените от БАН ти колко надгради на мачлето?БЕЗСРАМНИЦИ!

38

Анонимен

преди 6 години

А на тебе Борисов е време да изчезнеш изобщо от политическия хоризонт и за своя собствена безопасност и от България !!

37

Анонимен

преди 6 години

За мен гербеУрунгелите са самоубийци. Не разбират ли, икономика няма, бедност в огромната част на България, миганизация която изяжда 1.4 милиарда за да се хранят, износ се намалял, инвестициите а повече от 30% т.г. Миграцията не спира, образованието е трагедия, здравеопазването е ограбвано жестоко, бандитизма расте, зрее голямо напрежение в обществото. Той няма ли информация за процесите или не иска? Инфлация.Добре са тези които храни за да му гласуват.Пресата удушена да пише небивалици за успех

36

Анонимен

преди 6 години

Този чичко явно е сляп или глух, или се прави на такъв. Държавата се тресе от протести които нарастват. И кой му виновен, БСП??? Не, че са читави но кой управляв 8 години еднолично, той и никой друг. Лъжи и заеми, кражби от фондовете, корупция по която сме на първо място, калинки и шурета навсякъде. Неграмотни и неможещи но верни. Едно да беше направил за българина, поне да плаща реални цени на тока, водата, парното, горивата, лекаратвата, храните и т.н. Уж градят, работят за народа а упадък.

35

Анонимен

преди 6 години

БКП /БСП/ винаги работят срещу България. Винаги.

34

Анонимен

преди 6 години

на кой му пука за скапааното председателство то като народа потънал в мизерия само ще го подразните на какви се правите пред меките китки на европата а и да ядете и пиете на наш гръб

33

Обикновено(до 30)

преди 6 години

никога не "влизам в разговор",но съм възрастен човек,справедлив( какъв ти комсомол и плам;-)).Привърженик съм на Иван Костов,СИНЯТА ИДЕЯ и не членувам в партии нито преди 9.09.44,нито СЛЕД,нито след 1989.Имам мнение по въпросите.А'ко и да е бил член на БКП,то сега БОРИСОВ и правителство изцяло са ЕВРОАТЛАНТИЦИ и са най- градивната партия.Казвам го аз- привърженик на Иван Костов.Осъзнали са стопирашата и фалшива идейност на БКП?БСП.ДЕМОКРАЦИЯТА може да не е идеална,но по-добра форма на държава о

32

Дядо Вертолет

преди 6 години

бесепето

31

Дядо Вертолет

преди 6 години

До До 26Какво статукво, бе! Статуквото е бесеоето. ГЕРБ нямат 10 години в управлението. Папагал с папагала ти!