199

Анонимен

преди 6 години

Кубратовия син Аспарух е основната причина за победите на червената армия през ВСВ

198

Аз съм съгласен

преди 6 години

До Калеко АлекоБраво, блестящо, само че това трябваше да го заявят нашите мухляви политици на официално ниво, а не само да се правят на обидени. Брей, мама му стара, това шубе от руските господари, никак не могат да се отърсят от него, вече близо 30 години.

197

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи нещо не си в час. Според теб всички турци ли ходят в джамии да се дупят и всички ли туркини са забулени? А имаш ли представа каква аристокрация от европейски тип имат турците, за каквато българският не може и да мечтае?

196

Анонимен

преди 6 години

Малей, няколко от грантоджиите не са спали цяла нощ за няколко кървави лева.

195

служил

преди 6 години

в БНА:наричайте нещата с истинските им имена г-н Президент!Не след толкова години на забвение,а след много години на умишлена разсипия,армията е с много скромни възможности.Преди всичко борба с терористи,участия в мисии навън,които нямат нищо общо с нац. ни интерес и т.н.Като бивш военен едвали не знаете за героите на Прехода във военните среди.Зад всеки неприятен факт стоят хора от съответната система.

194

Анонимен

преди 6 години

Тоя сайт защо цензурира думата "обря---------зан"?Това е медицински термин, нали?

193

Анонимен

преди 6 години

Тоя сайт защо цензурира думата об---------***?Това е медицински термин, нали?

192

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха "лошите руснаци" , сега щяхте да говорите на турски език, да се молите и дупите в джамии, да сте ***, а жените ви да са забулени ханъми, които да се праскат отзад .И да четете Корана!Забравихте историята, неблагодарници такива!

191

Анонимен

преди 6 години

До197 СССР нямаше да победи бившият си съюзник Хитлер,без съюзниците.Русия никога не е освобождавала България,напротив,окупирала я е и на няколко пъти се е опитвала да я унищожи,като държава.Върви в руски сайт да възхваряваш Русия,тук не ти е мястото.Така,само засилваш омразаат към Русия.Българските рубладжии дори, не я обичат,само се страхуват и я слушат,защото са купени,а това не е подкрепа.

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен197 Всичката руска ***,марш вън,от български сайт!Омирисахте форума.Великата ти Русия е само бедност,безправие и войни.Русия е губила война.Получавате санкции до дупка.Хайде,омитай се някъде,тук не ти е мястото,ставаш досаден вече.

189

Анонимен

преди 6 години

До Руснаците200 С българската история не може да има"нека влачат".Просто ще има съответни,реципрочни мерки и това е.

188

Анонимен

преди 6 години

До за Крим198 Колко си жалък,само това си повтаряш,катомалоумен!Свикна ли вече с руските санкции,които само ще се увеличават от тук нататък?

187

Kalisko

преди 6 години

До Анонимен 197Русия никога не е губела война. Ало промит мозък прочети малко история-колко много войни е губела твоята"непобедима" Русия.

186

Руснаците

преди 6 години

Говорят на старобългарски - черковнославянски, наложен с приемането на православието, пишат с нашите букви, приели са нашата религия, вие сега за едни евреи им се сърдите. Нека влачат!

185

Свикваме да

преди 6 години

Руснаците да вземат да произведат нещо качествено освен да продават бензин. За съжаление не се сещам за нищо - дори водка не могат, та пият бояршчик.

184

за Крим

преди 6 години

Крим е руски, свикнахте ли, западни лицемери?Няма да има база на НАТО в Крим, Русия ще има военни бази в Крим и Калининград, умрете от страх и от яд!

183

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика сила, Русия даде свободата на България, Русия победи фашистите на Хитлер, Русия никога не е губила война.Русия ще я има и след разпада на ЕС, и след разпада на САЩ.Крим е руски, свикнахте ли?

182

анонимен

преди 6 години

Хибридните войни на Запада (САЩ, Англия и Франция) с/у Русия нямат край.Путин е велик президент, не е като алкохолика Елцин или предателя Горбачов, свикнахте ли?

181

Anonymous

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски ЗАВИНАГИ, свикнахте ли?

180

Калеко Алеко

преди 6 години

Да не забравяме още, че съвеЦката армия освободителка, като дойде да ни освобождава от фашизма, ни натресе комунизма си, същият този комунизъм от ленински и сталински тип, който впоследствие беше отречен и от самата РАША и беше приравнен с право, към хитлеровия фашизъм ... Така че не виждам защо "братушките" трябва да се притесняват за "осквернените" си паметници, останали у нас от съвеЦкото им робство ... !!!