38

kolio99

преди 6 години

премиер, пожарникар, летец, регулировчик.....Слънце, кво друго ни трябва закривайте ненужните служби:-)))

37

1

преди 6 години

преди да помогне на хората,кортежа му да не са''помогнали''за случилото се с колата,защото много пъти,кортежа му създава опасности за произшествия.До колкото знам управник,обичан от народа си не се движи с кортеж.

36

Анонимен

преди 6 години

"Не, той само бил регулировчик" абе не че нещо, но нали едно момче миналата година самоинициативно стана регулировчик на кръстовище с развален светофар. Накрая държавата се самосезира и му наложи глоба за това че не е бил клалифициран за такава работа. Сега виждаме Бойко да е регулирочик. Както казват онези с 20-те заплати при пенсиониране: "И к'во прайм ся?"

35

Анонимен

преди 6 години

Както се разбра, лично от интервюто с Борисов, кортежа е спрял не заради катастрофа, а заради един изглеждаш пиян на пътя. Явно в една от колите на кортежа, служеща за подвижен отрезвителен е имало свободно място. А всички писали за спасителя Борисов, да наведат глави и да позамълчат.

34

Анонимен

преди 6 години

Карам таратайки, но като видя човек на пътя, винаги спирам. Само през деня, обаче. През нощта ще спра, ако имам охрана.

33

Анонимен

преди 6 години

Има качено в ютюб едно предаване на местната кабеларка, на който му е интересно, да го потърси. В медиите на свинята линкове не може да се дават.

32

Анонимен

преди 6 години

До 24,Още не го е дръпнал. Сключил е договорите за изпълнение, но има съпротива относно кредита. Хората се опитват да се проведе референдум за въпросния кредит. Доколкото съм запознат в момента съда е спрял процедурата по теглене на кредита и умува какво да реши. Кмета тупа топката и агитира за кредита. Иначе за осветлението са около 8 милиона при цена на друг изпълнител 1.2 - 1.5 млн.

31

Анонимен

преди 6 години

Всъщност кортежа е спрял, защото са избутали колата от пътя и е имало прекалено много свидетели. В момента послушните медии замазват.

30

Анонимен

преди 6 години

До 34Тъжно, но всъщност точно така е станало. Няма охранители от такова ниво които да спрат кортеж в описаната от кмета Славов ситуация. Нито имат право, нито биха го направили поради опасност от инсценировка. Също опашата лъжа е, че хората не спират да помагат. Лично съм помагал и присъствал каквсички спират.

29

Анонимен

преди 6 години

А да не би кортежа на хелоуинеца да е изхвърлил колата на младежите в канавката. И после Боко да се е писал спасител? А,наглеци тиквени?

28

Един

преди 6 години

Ами, той добре е помогнал!Всеки трябва да го направи.Но, ако това е било постановка...Докато наш Бойко регулира движението, някои запука от храсталака...Кво правим!? Все пак този човек е министър-председател.Хубав - лош, трябва де се пази.И ко правим тогаз?

27

Аз

преди 6 години

До daДълго ще е да ти обяснявам приятелю. Накратко - не приемай буквално думите.

26

Леле

преди 6 години

Ако(не дай си Боже) вземе да умре Б.Борисов,ще трябва да закриваме държавата....Ден не можем изкара без него.

25

Аз

преди 6 години

Помооооооооооощ! Немога повече да понасям всичкото това промиване на мозъци! Путинееееее, помоооооощ! Идвай и дърпай шалтера!

24

Анонимен

преди 6 години

Брей голяма работа е направил

23

Таня Колайванова

преди 6 години

Внимавай за правописа,че се получава публично излагане.

22

Анонимен

преди 6 години

Поговорка: "Човек, като остарее, става за смях и на кокошките." --- --- Някои стават за смях и преди съвсем да са остарели.

21

Анонимен

преди 6 години

Кой беше този Борисов?

20

Анонимен

преди 6 години

"Борисов спасител. Вади заклещени жени от катастрофирала кола"."Борисов вади заклещени в кола? Не, той само бил регулировчик"Следва трета публикация: "Борисов - регулировчик? Да, но дистанционно, със SMS-и от Бургас"

19

Анонимен

преди 6 години

"Борисов спасител. Вади заклещени жени от катастрофирала кола".По публикацията работи: Камелия Цветанова.Ето един *** с двете си имена.