26

Анонимен

преди 6 години

До 25"а дори пречат като административно вадят конкурентите в първенството от Европейските турнири" и каква полза ако нямат никаква селекция? Пушечно месо? На теб приятно ли ти е когато чужденец чуе "български отбор" да го асоциира с "лесни 3 точки"?

25

Анонимен

преди 6 години

До Joko1. Сам го каза - успехът на проекта Лудогорец е неуспорим. Каква е ползата за България? Ами дава се пример на другите отбори. 2. За да играеш силно, трябва да играеш срещу силни отбори колкото се може по-често. Не може днес да играеш срещу Дунав, а утре да чакаш да направиш нещо срещу Байерн, нали? Левски и ЦСКА могат да извлекат далеч повече опит, ако имат силна конкуренция

24

Анонимен

преди 6 години

Това не е български отбор и с нищо не допринасят за развитието на родния футбол. Не само че нищо не са дали, а дори пречат като административно вадят конкурентите в първенството от Европейските турнири . То това да си комплексиран като тоя с изцъкления поглед не е лесно.

23

до Joko

преди 6 години

Ти си зациклил бе пич.Едно и също повтаряш до втръсване вече и нямаш умора.Банални станахте с тази публика вече , а е повече от ясно , че в малък като население град ще има и малко публика.Дай сега в малките градове да няма спорт ,зашото не могат да осигурят многохилядно посещения на стадионите си.Гледайте малко по-далеч от коремите си и не си завирайте носа в пъповете.Като искаш направи един изцяло български отбор и покажи на всички на какво си способен и как работиш за българския футбол.

22

Joko

преди 6 години

Успехът на проекта Лудогорец ( Домуса) е не оспорима ! Питам обаче, каква е ползата от това за футбола в България. Колко са зрителите на мачовете в Делиормана ? Сетих се, че и Перуката в последно време съвсем се покри !

21

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Има точно 6-*** българи в Лудогорец, като капитана Дяков е също българин!

20

XaXa

преди 6 години

До Румен до 6De rossi e tadjikistanec nali

19

Гацо Бацов

преди 6 години

Нямало българи в Лудогорец, няма защото в момента нямаме класни български футболисти които да могат да играят на ниво евротурнири. Съдиите помагали на Лудогорец-в евротурнирите също ли съдиите им помагат? Нима Домусчиев е по-влиятелен и финансово силен от собствениците на отбори от силните европървенства? Беспорен факт, е че най-успешният български отбор е Лудогорец. Не съм фен на Лудогорец или който и да е друг български отбор, но е редно да признаем качествата на отбора.

18

!

преди 6 години

бг гражданите много обичат да гледат в кесията на другия и само с критканство да се занимават ,а не могат сами едно нещо да направят .Навярно съдиите отново са на линия ,щом толкова нагоре са -чак до 26 място .Лудогорец е единственият бг отбор можеш да гледаш без да си негов фен ,а другите отбори трябва да се учат от него и по-точно от тъй наречения "гелосания"-гелосан ,гелосан ,но си върши добре рабтата.

17

До 16

преди 6 години

До никого за нищо не заставам. Зададох Ви *** въпрос - готов ли сте да обвините публично КД във въпросното престъпление, поемайки отговорността си в съда.Е, отговорът Ви вече е ясен. Хубав ден, смели и неподли българино!

16

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм от Локомотив Пловдив и с удоволствие заставам пред телевизора когатои граят Лудогорец естественно радвам се на всяка победа в Европа !Момчетата могат много но съдията в тоя мач не ми хареса .Винаги се позиционираше на пътя на на топката в развитието на атаката .Друго отмениха им чист гол в началото на мача .То засада ама си е красив гол отвсякъде аиде дано ва гледам напред успехи .

15

До 14

преди 6 години

И ти ли получаваш от кинтите се амфетите, че заставаш на амбразурата като Матросов? От какъв бизнес Гелосания прави толкива пари, че плаща от 40 до 80 000 евро на месец на футболист? Няма толкова противен отбор като този! И като господарят му. Защо охраната му е толкова много, дори и по време на мач има и между публиката? Добре, че плаща на Суджук паша, че никой не го закача. Този унищожи БМФ, наряза 30 кораба за скраб. И добре, че е Цацаров, който се прави на глух и сляп.

14

Георги

преди 6 години

Аз съм левскар, но се радвам, когато ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ отбори печелят навън. Не знам защо някои така злобеят...

13

До Анонимен 13

преди 6 години

Ще посмеете ли публично да обвините КД в "амфети с ИДИЛ"? Готов ли сте да докажете обвиненията си лично, в съдебна зала?

12

Анонимен

преди 6 години

Защо ни занимавате с този измислен отбор? Българи няма. Господарят им върти амфети с ИДИЛ, купува бразилци, купи и БФС, съдийската колегия и всичко за да е шампион. А публиката две каруци. Много хора преди им се радваха, днес не. Не можеш да корумпираш всичко, за да си винаги шампион и да искаш уважение.

11

До момъка МОМО

преди 6 години

До МомоРазбира се, класирането на Лудогорец на 27 място, редом до Борусия, Милан, Монако и Наполи, не ти е направило никакво впечатление, поради което не го и коментираш?

10

ДОЙЧЕ

преди 6 години

До РеалистЩе има 200 младежа за на пълен пасион в Хотел в Разград за 5 години дори и лаптопите и учебниците са им от одбора.А това да няма българи са виновни "големите одбори" и далаверите им!

9

Ач

преди 6 години

ЦСКА и Левски ги оградаха шопите.Томов Ликвидатора от чиновник стана чорбаджия.

8

Анонимен

преди 6 години

АХАХАХАХХА сега проверих - ЦСКА е на 287 място АХАХАХАХХАХАХАХА Левски е на 247 място. Тия "отборчета" могат да играят само със селския отбор на някое село от Словения.

7

Анонимен

преди 6 години

Абе къде са Цески и Уесека? Дали са поне сред първите 100 отбора или са към двеста и някое място?