17

Анонимен

преди 6 години

аа, откакто в междузвездни войни, сценария беше като за 5-годишни, а в главните роли бяха жена, *** и азиатец, като лошият беше единственият бял мъж наоколо, тотално отказах да ходя на кино. Писна ми от плоски филми и по телевизията и в киното. Наситих се на филми и нещо не мога да ги търпя напоследък изобщо. Доскучават ми още на 5-тата минута.

16

Az

преди 6 години

Коментар 3 го е написал но кой да чете и статията. На всеки 1лв се дотират 2,5 лв от държавата, те 10млн билети приходи 25 млн държавата, 20млн билети 50 млн държавата. А няма празни места и се разпродава всичко не защото е скочило нивото на театрите а заради схемата горе. Имаш зала за 500 човека продаваш половината билети, другите ги "изкупуваш" за да получиш дотация, направо се пръскат по шевовете...Има и добри постановки на които си заслужава да се отиде.

15

Anon

преди 6 години

Една добра новина. Но и показателна. Българина няма пари да отиде да види един филм както е бил замислен да се гледа- на голям екран (често 2.35-2.40:1) и с подобаващото качество на аудиото... а се дзвери На компютри и телевизори... но... факта, че се ходи на театър е доста положителен. Не сме съвсем оскотяли...

14

Анонимен

преди 6 години

левски и цска постановка номер 1

13

Анонимен

преди 6 години

Ами нормално, театърът предлага качествена продукция за разлика от холивудските по мии в кината.

12

Анонимен

преди 6 години

Малко подвеждаща е статията, не са се увеличили посетителите на театрите, просто Замунда уби бизнеса на кината...

11

Анонимен

преди 6 години

Защо да.давам пари за холивудските филми като има Интернет и си ги гледам онлайн или ги свалям.На театър бих отишъл винаги защото това там е актьорска игра е не 5 минути филм с 20 спирания на камерата щото някви немогат да запомнят 3 изречения.

10

Анонимен

преди 6 години

Е то сигурно 95% от тия американски филми са от САЩ, така че доста се е монополизирал пазарът.

9

истината е ...

преди 6 години

Че театрите са държавни и още не са се научили как да укриват доходи и печалба, за разлика от кината където знаят кай да им води счетоводството. Иначе аз също подкрепям мненията, че постановки с цени 25-30 лв са далеч от възможностите на хора от малките градове.

8

Анонимен

преди 6 години

Отчитате ли, че голяма част от посетителите на театрални постановки, са снобари?

7

11

преди 6 години

С 30лв вход на някой постановки..... и Cacao Beach може да бият :DТрябва да ценим изкуството, но вече не е за моят джоб.

6

Анонимен

преди 6 години

Тея кина ако направят 20 лв билета скоро може и да гледаме фалити. Абсурдни цени за групови гледания. Билет над 7-8 лв не е реален за БГ.

5

:):)

преди 6 години

ами кината с тез молове станаха лукс с цените си. И след това ,поредното копие задокеанско, с мляскащи хамбургери и хрупащи пуканки.

4

гражданин

преди 6 години

Тези данни ме радват ,защото бългрина е започнал да поумнява !!

3

Анонимен

преди 6 години

Авторът бърка нещо понятията. В един момент се говори за приходи, в следващия за печалби. Нали знаете, че има разлика? Цялата статия става подвеждаща по този начин.

2

Анонимен

преди 6 години

Бичето.

1

Чо Чо Сан

преди 6 години

Комерсиалните постановки драстично надделяват и много от тях не се различават от филмите,пускани от конвейера на Холивуд. Количеството сдъвка качеството.