20

Анонимен

преди 6 години

Очевадна злоупотреба с власт, но цялото село е мълчало угодно, а и поведението на БСП лидерите е повече от мижитурско - да се произнесе прокуратурата!

19

Кметът на Балчик

преди 6 години

Аз съм от БСП. Аз карам кола за 150 000?. Аз съм недосегаем, защото играя с подземните мутрафони. Пожелавам на всеки един кмет такива прос.и избиратели..преизбират ме постоянно!

18

Анонимен

преди 6 години

Кмета на Батак паднал в батака.

17

Анонимен

преди 6 години

Отпукс? Нова дума :)

16

komunist

преди 6 години

Kokal ne davam.

15

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

14

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

13

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

12

Zohan

преди 6 години

Мале какви нагли хора има по света!

11

Анонимен

преди 6 години

След три дни ще изникне нова далавера в държавата и този случай ще бъде забравен!Гарантирано от герп.

10

Левски

преди 6 години

Абе питам се аз защо хората и най вече ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ толкова ли не са знаели че кмета дава поръчките на сина си. Брееееей тоя Батак да не е Лондон бе, че хората да не се познават там, ама айде. Щот се раздуха по медиите и почнаха да се отричат от него, *** кой знае колко от тия са на веригата

9

Анонимен

преди 6 години

A Кметът на Пазарджик ....КОГА ???

8

срамота!!!!!!!

преди 6 години

Това е политическа поръчка срещу нашия човек!

7

Анонимен

преди 6 години

такива са кметовете на БСП. Никакви оставки и кражби до край.

6

Анонимен

преди 6 години

Платен ли е отпуска или неплатен?

5

Анонимен

преди 6 години

ЧЕ КМЕТУВА ОТ ПЛЕВЕНСКИЯ ЗАТВОР ЗНАЧИ

4

пожелание

преди 6 години

Този трябва индианци да го обръснат , и след това а му вземат скалпа !!

3

Анонимен

преди 6 години

Е щом е в отпукс...

2

жалка раалност

преди 6 години

Комунистът е *** генетично! Когато другите подават осставка се приема за нормално, но, когато става въпрос за "нашия човек", то той е "несправедливо обвинен".. ..."Несправедлвиво обвинен"! Можете ли да си представите, тия считат за тяхно изконно право, да крадат и феодалстват неизменно и винаги някой друг да е виновния!

1

Анонимен

преди 6 години

А кметът на Септември кога?