25

Злати

преди 6 години

На 33 сьм ,раждала ,но имам плочки и *** стоящт високо!***!

24

Ники

преди 6 години

Като е била 152 кг са я канили разни извратени. Като е отслабнала пак е била страшно теле, което не е таргет, нито на извратените, нито на нормалните

23

аха

преди 6 години

тази изглежда слаба за американска:) ето това е американската мечта:)

22

Анонимен

преди 6 години

Lan, намирате си оправдания. Мъжете да не би да са раждали?В този сайт много придирят за външния вид на жените, а мъжете съвсем не изглеждат добре. Подпухнали, с гуша, тесни рамене, хлътнал гръден кош, изкривени от тежестта на корпуса крака....

21

Руснака

преди 6 години

ЗАГЛАВИЕТО НИЩО ОБЩО СЪС СЪДЪРЖАНИЕТО BRAVISIMO

20

Руснака

преди 6 години

Не ми пречат подобен тип хора, ама като почнат да си вадят дебелогъзото мнение, почват вече да ми лазят по ганглиите ... да си дебелее и да се раздава.

19

Анонимен

преди 6 години

На тази интимността е безсмъртна.

18

Lan

преди 6 години

И въпреки, че се поотпускат, дори "омъжените" рядко стигат до "отслабналото" положение на тази мома! А нейният "феномен" си го обяснявам с това, че фетишистите са се отдръпнали, а за нормалните вкусове е все още пълна, че и с увиснала кожа...ако и само за диети говори след отслабването, то картинката се завършва. НО това, което е направила е здравословно за нея, дано да успее да задържи по-здравословното тегло.

17

Lan

преди 6 години

18:) Голямо мнение извади! Просто с възрастта рядко има време, нерви и средства (особено в България) хората да поддържат идеално тегло. Омъжените жени обикновено са минали поне през една бременност, а не всички бременеем като Кейт Мидълтън и за това по правило фигурата не е идеална за по-възрастните хора, това не значи че това ги е направило различни в характера :)! Нито пък значи, че е полезно или красиво! Просто партньорът се примирява...

16

Mockingbird

преди 6 години

малко преувеличено е това мнение. никой мъж не иска да гледа провиснали кожи след "отслабване", но всеки мъж е любопитен да види как един слон се справя с посудата му в кухнята. това е то.

15

Анонимен

преди 6 години

Тая блъска по вратата на " ухажора" и крещи:Не си достатъчно пиян, не се прави. Не си пил достатъчно...

14

Анонимен

преди 6 години

След като навсякъде виждаме пълни омъжени жени, както и пълни женени мъже, явно дебелината не само не е проблем, а наистина е сигнал, че човекът е по-ларж, по-малко взискателен, по-комфортен, По-УДОБЕН.Всички сме чували, че пълните били добряци. Лично според мен - не е вярно.

13

Анонимен

преди 6 години

Един мъж разхождайки се спрял до една рекичка и видял една жаба. Жабата му проговорила с човешки глас и му казала:- Момко, целуни ме и аз ще се превърна в прекрасна принцеса за тебе!Навел се той, взел жабата и си я поставил на рамото и рекъл:- Аз съм програмист човек и мене принцеса не ми трябва. Но виж, говоряща жаба много ме кефи!

12

Анонимен

преди 6 години

И в двата случая е доста дебела. Изглежда не здравословно и грозно.

11

Анонимен

преди 6 години

Бе 85 кг. за жена са си бая. Сиреч избягали са извратеняците, жадни за 150+, а за по-нормалните 85 си е полу-тюлен.

10

anon

преди 6 години

тази е свалила доста откъм мозъчни клетки

9

Анонимен

преди 6 години

Това са пълни глупости !

8

Анонимен

преди 6 години

Леле ужас. Ако трябва да изглеждам така само за да имам ухажори, по-добре без!Човек трябва и на себе си да се харесва, не само на ухажорите.

7

МaйМyнaтa

преди 6 години

Съпоставимо с Dnеs.bg!! С нова визия към успеха...

6

снайпера

преди 6 години

Съпоставимо с Dnes.bg!! С нова визия към успеха...