112

Анонимен

преди 6 години

До Питам 112 Фидел Кастро е голям политик и революционер, защото не се подчини на глобалистката англосаксонска мафия, я цял живот се бори с/у нея.Затова Фидел Кастро е велик!

111

Анонимен

преди 6 години

Не я разбирате геополитиката, затова пийте по една ракия, опънете си жените и не коментирайте неща, които не разбирате!

110

Питам

преди 6 години

До Анонимен 104 Западните хиени , кръвопийци и вампири...Ей , много силни думи бе. От къде ги извади? Сигурно от речта на Костро.

109

Некъф

преди 6 години

Путин ме е впечатлил като силен лидер но на последак се е заиграл със брадатите чалмари и това хич не ми допада. Като си играеш със мръсотията няма начин да не се оцапаш или да лепнеш някой вирус.

108

Анонимен

преди 6 години

До Додо RecastНезнанието не е страшно, докато не почнеш да го излагаш на показ. Точно по време на Исляма разцъфтява един от най-великите периоди на персийската култура. Персийската миниатюра, поезията - Саади, Хафиз, Омар Хайям, Рудаки, философия, математика, медицина, астрономия, география, история. Например, от техните пътешественици знаем повечето неща за Волжските Булгари! Всъщност Ислямът е проникнал в Булгария главно чрез персите и по-малко - чрез арабите.

107

До русия=джудже

преди 6 години

Освен, че си безумно tъп, си и графоманче! Харесал си изпраЗнението си и го копи-пействаш на воля! Не е гот - Господарят ти дава пари, бъди малко честен към него, не се повтаряй и потретвай! Русия се сближава с тези, с които има интерес. Китай, Бразлия, ЮАР, Венецуела, Виетнам, Никарагуа мюсюлмански страни ли са? А Тръмпи играе танци, тресе отпуснатия си дирник със саудитски военни и смешно размахва сабя! СА християни ли станаха? Така че, по-добре затваряй си устенцата - вонят!

106

Анонимен

преди 6 години

Изобщо няма да свикваме с никви азиатци. Запада има много по-голяма мощ и сила. По-тихи бъдете да не стане всичко пустиня . Малко се отпуснаха някой да мечтаят. Въпроса не е да имаш 5 ракети. Въпроса е да имаш 25 000 ракети и големи портокали. Така че по тиху. МишоциИ.

105

русия=джудже

преди 6 години

Русия е официален поддръжник на мюсюлманския свят.Русия е една азиатско-мюсюлманска дупка ,която е отхвърлена от целия свят и е принудена да се сближава с мюсюлманските страни.Заради неадекватната си политика и заради това ,че Русия застава срещу белия и развит свят ,ще яде санкции до дупка от всякакви държави и в един момент ще заприлича на Северна Корея.Не случайно бойците на Ислямска държава са в най-голям процент руснаци.САНКЦИИ ДО ДУПКА ЗА РУСКО-МЮСЮЛМАНСКАТА *** !

104

Анонимен

преди 6 години

Може да продължим тоя списък, но тия държави са най-важните финансови и логистични поддръжници на терористите.

103

Анонимен

преди 6 години

Държавите, които подкрепят тероризма , а иначе официално се правят на борци с/у тероризма са следните:1.САЩ2.Англия3.Франция4.Израел 5.Саудитска Арабия6.ТурцияМоже да продължим тоя списък, но тия държави са най-важните финанцови и логистични поддръжници на терористите.

102

Анонимен

преди 6 години

Русия и Иран са велики държави, свиквайте, за разлика от Турция, която до не много отадвна подкрепяше ИДИЛ като търгуваше с нефт от кладенците, контролирани от ИДИЛ.Русия+Иран+Китай+Индия=това е новия съюз срещу западните хиени,кръвопийци и вампири.

101

Додо Recast

преди 6 години

Рycофилиcтицитe ще ме скъсат от смях - щом Пyтлeр отиде да се дyпи и подмазва на мирищешите на лой, брадясали и умотани в чаршафи гнусни рязaни аятолласи, на секундата взеха да ни убеждават колко велик е Иран и колко яка е персийската култура! Проблема обаче, е че пропускат един момент- а именно, че Ислямски Иран дефакто е разрушителя на Персийската култура, така, както Исляма руши всичко неислямско, до което се докосне! Товарищи рубашоци и каскетчикими - здесь проиграли!

100

Додо

преди 6 години

*** ще ме скъсат от смях - щом Пyтлeр отиде да се дyпи и подмазва на мирищешите на лой, брадясали и умотани в чаршафи гнусни рязaни аятолласи, на секундата взеха да ни убеждават колко велик е Иран и колко яка е персийската култура! Проблема обаче, е че пропускат един момент- а именно, че Ислямски Иран дефакто е разрушителя на Персийската култура, така, както Исляма руши всичко неислямско, до което се докосне! Товарищи рубашоци и каскетчикими - здесь проиграли!

99

Анонимен

преди 6 години

Русия вече е мюсумизирана и затова путин трябва да се подмазва на турция и иран

98

Анонимен

преди 6 години

Ислямска държава е творениена сащ. Когато през пролеттаДутерте от Филипините отидев Москва да купува оръжие,на третия ден трябваше дапрекъсне посещението си. Зарадинападения на ислямски терористи.Управлявани от сащ.

97

Да бе

преди 6 години

Анонимен -97 -В главата ти има бръмбари , йоани и руско циганс. о влияние .Всички *** в България сте безкрайно психясали и зомбирани !!!!

96

Анонимен

преди 6 години

След по малко от два месеца от януари 2018 Китай започва да продфава петролни фючърси деноминирани в китайски йоани.това е края на 360 годишното господствио на западните еврейски централни банкиЦялата западна финансова система се крепи на печатането на шаремни хартийки без покритие и затова тази система ще се срине много бързо .Венецуела вече си продава петрола в йоани, а на срещата тези дни в Иран Путин,иранеца и Азербайджан се договориха дазапочнат да си продават в йоани газа и петрола

95

някой

преди 6 години

Иран е много интересна държава, много български думи звучат подобно на фарси. Иначе Иран ще разкатае саудитска арабия, те и сега се бият в Йемен един с друг и саудитската арабия, макар да дава токова пари за оръжие търпи поражение след поражение.

94

,евала

преди 6 години

Аятолахът Путин вдигна най-голямата джамия в Москва , преди две години . Не е ясно само, къде му е брадата на това джудже ?????

93

Шиа-ту Али

преди 6 години

Путин го зовем Абу Али, много шиити са готови да дадат живота си за него, той и Али Хаменейи са богоизбрани, един виден предсказател е казал : Седем краля ще се обединят в Едно и Шахът на аджемите, сиреч иранците, ще е предводителя им. Предопределено е, а вие следвайте Тръмп и Сорос