16

Анонимен

преди 6 години

Зомбирания комунист ми говори за бежанци а не за българи.Карай си ги в Русия те са си ваши.

15

веднага отказ

преди 6 години

" НЕПРИДРУЖЕНИ" СА ВСИЧКИ , КОИТО СА ПОДГОТВЕНИ МАЙ ДА ИЗВЪРШВАТ АТЕНТАТИ ЗАД МАСКАТА НА "ГОРКИТЕ ДЕЧИЦА"? КОЙ НОРМАЛЕН РОДИТЕЛ СИ ПУСКА ДЕТЕТО САМО? ВЕДНАГА ОТКАЗ И ОБРАТНО, ЗАЩОТО ДРУГИЯ МОТИВ Е , СЛЕД ГОДИНА ЩЕ СЕ ПОЯВИМ СЪС РОДАТА И ЩЕ ИСКАМЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ С "НЕПРИДРУЖЕНИТЕ"!

14

Анонимен

преди 6 години

Следващите 10 години милиони ще останат без работа заради технологиите, добре е да се образоват

13

Анонимен

преди 6 години

"Какво толкова имат пък да учат бежанците? Един Коран и толкова. За чистачи на тоалетни и миячи на улици, не се искат много знания."Аре бе! Какво ще кажеш за българските студенти, вишисти из ес, които правят същото ама вън от Бг? Което е много по лошо!

12

Анонимен

преди 6 години

Загиналите и пропъдени в изгнание деца не са статистика, коментира вицепрезидентът.---А какво са уе, грозотийо?! Нали ти самата обявяваш бройките две изречения по-рано?

11

Анонимен

преди 6 години

Е па то в расисткото БГ има 2, 3-*** бежанци максимум .И то само защото не са успели все още да избягат от *** .Какви деца , какви училища , какви 5 лева ?!?

10

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно всички деца трябва да учат, не да се изолират и маргинализират. Родителите, които не ги водят да спрат да получават каквито и да е помощи

9

Lora

преди 6 години

Най-после да чуя нещо истински добро и много сериозно от устата на тази дама. Децата са деца, независимо то пол, раса, националност и религия. Те са по-уязвими от възрастните и държавата се е ангажирала да ги закриля и предоставя всички възможности за тяхното добруване и развитие. Правото на закрила и обрзоване са ключови и трябва да бъдат дадено на всички деца. това наистина е пътят към сигурността. Не граденето на огради и купуването на самолети

8

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

7

PFU

преди 6 години

Айде бе нашите деца с 35лв. детски ей 35лв.,а някои дори не ги получават Тая тръгнала да са прай на загрижена Кълвачи такива

6

Ясно ли е либерто

преди 6 години

Да ги учат,на човеколюбие,иначе обратно,кой от където Е

5

Анонимен

преди 6 години

Пег Бънди

4

не на нас тези

преди 6 години

"Непридружените" деца са си много добре придружени до първата европейска държава и там са изоставяни.Тези деца трябва да бъдат предавани на посолствата на държавите от които прозхождат тяхна грижа са.Да си ги връщат обратно в родината им.Не са грижа на българина.

3

Циник

преди 6 години

Едно такова непридружено детенце от Афганистан с брада до пъпа кла с брадва семейство туристи в регионалка(влак) китайски туристи в Германия.След идването на полицията се нахвърлило и на нея...светили му маслото - за което една народна представителка от "зелените" ги разкритикува!Оказа се - след аутопсията, че непридружения непълнолетен е на възраст между 22 и 25 години! Пикантното е , че всеки непридружен младеж - струва на данъкоплатците 8 000 ? месечно! Колко ли струват у нас?

2

Бай Мaн.гaл

преди 6 години

Другите са момичета, какво училище? Те тука в България и момичетата ги броят за деца.

1

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова имат пък да учат бежанците? Един Коран и толкова. За чистачи на тоалетни и миячи на улици, не се искат много знания.