683

байчо

преди 6 години

Не знам за евреите, но по правилно би било да се твърди, че Русия спаси западната демокрация като се има предвид, че 9/10 от Вермахта бяха унищожени на Източния фронт и на американците и през ум нямаше да им хрумне да правят какъвто и да е десант в Нормандия без успехите на Червената армия. И дори когато ударната мощ на Вермахта бе напълно унищожена, и на западния фронт германците бяха противопоставили срещу съюзниците, 71 дивизии, в същото време срещу Червената армия се сражаваха 179 дивизии.

682

Иван

преди 6 години

Тия *** така ще си припишат и азбуката и религията ,която сме им дали.Те друго не могат ,освен да крадат ,дали чужда история,дали чужда територия .Такива са откакто са създали.Варвари!

681

petar

преди 6 години

cpasiavame 50000 evrei ,no ne mojem da ''SPASIM'' edna broika med.sestri ot libiiskite svine..koe e za gordost i koe za sram..i kakvo tochno mojem ,osven da pishem tupotii v neta i da chakame laikove

680

petar

преди 6 години

i polzata za bulgaria e???

679

Анонимен

преди 6 години

А защо се е стигнало дотамда бъдат изнесени?

678

Анонимен

преди 6 години

Пореден пирон в гроба на пиндософилството. Остават само платените ***, които мразят собствената си кoчина, но трябва и да ядат и да плащат за наркотика, но това е тяхната съдба, която са си избрали.

677

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се извини за тезисвинщини които редовно сеслучват и да си признае грешкатакелешът тръгнал да държиостър език.

676

Анонимен

преди 6 години

Българският народ не бе способенда се освободи сам от турскоробство. Трябваше да дойдечужда армия да го освободи.И сега внимавайте: вместоръководството на страната даси направи съответните изводи,то се впуска в разни коалициис враговете на същата тази чуждаармия, която ни е освободила.Няма как нещо добро и смисленода се случва на тази държава.

675

Анонимен

преди 6 години

Явно българският президенте някаква кукла на конци илиняма мозък в главата и неразсъждава. А дали пък нямада завърши като предшественика си?

674

Анонимен

преди 6 години

Първо ще трябва да минеш през мене-- с един удар ще те разпоря.

673

OMG WTF

преди 6 години

наСССРаният съюз е най-големият фалшификатор на българската история. Факт.

672

Анонимен

преди 6 години

Пореден пирон в гроба на русифилството. Остават само платените ***,които мразят руската коочина,но трябва и да ядат и 60+, но там е разбираемо.

671

ъф

преди 6 години

Бай *** си заслужава съдбата. Скапана държава скапан народ

670

И.Б.

преди 6 години

В СССР през 70-те и 80-те години на миналия век е съществувал ярък антисемитизъм. Сигурно и преди това, така че сегашното правителство на Русия разпространява фалшиви новини. Когато през горе упоменатите години работих за немски машиностроителни фирми и бях на приемка, един приемщик ми каза, какви крути санкции ще бъдат наложени на сина на избягал на запад летчик, още повече защото бил евреин.Фалшивият глас е на вълка, който си намазал езика с тебешир, за да звучи меко.

669

Анонимен

преди 6 години

Кланът на СаксКобуртготите са причинили много нещастия и национални катастрофи на България.Хубаво ни оправи масона Сомеон СаксКобуртгота (кой му казва НВ??!!!) за 800 дни, цъфнахме и вързахме.

668

Анонимен

преди 6 години

751 Толкова по зле , но нищо чудно и Симеон Кобурготски предаде баща си , та ти ли

667

Сокол 9

преди 6 години

Ти като си голям умник, я кажи за канадската фирма, която краде БГ-злато и за това, кой подписа тая неизгодна концеция , от която България взема по-малко от 1 %.------------------------А колко трябва да взема . Имаш ли идея какви са концесионните премии за региона на Югоизточна Европа в тази област . Имаш ли представа какво е златнто съдържание на тон скална маса и какво е то сравнено с останалите находища в региона . Тази компания е публична и се търгува на фондовата борса и ти може да станеш

666

до 746

преди 6 години

Русофил е дядо ти дето крадеше мандрите момче глуупаво,моят беше Български Офицер на НВ!!!

665

Анонимен

преди 6 години

Прочетохте ли по надолу какъв договор са сключили НКВД / предтечата на КГБ и днешната ФСБ / и ГЕСТАПО през 1938 . Ще пишете ли още глупости

664

до 737

преди 6 години

Ограничен *** от рода "Урунгелус Булгаропитекус" си ти момче козяче!