30

clown007

преди 6 години

Тадърков какъв професор е, и с какъв бизнес се занимава....просто да попитам , ако някой знае де.

29

Гатанка

преди 6 години

българия държава ли е?

28

Анонимен

преди 6 години

то не че има избор - като се издъни Карадай при логопеда, му остава само една Мента за първа украса с 50 съветника, ще не ще - пак ще трябва да се целуват тоя път с Корни, тъй като Серьожа оправя понастоящем останалата част от Европа

27

Анонимен

преди 6 години

Така е ! Медито като чу за парити и е пръв на масата - веднага се връща в политиката . Нормално: едни го правят за паре други за слава третите от сутринта .

26

Анонимен

преди 6 години

Ако не е др. троен агент на ДС , КГБ , ЦРУ , г- н Доган ние нямаме бъдеще. Той трябва да оправи държавата , защото няма кой .

25

Анонимен

преди 6 години

Тоя наглец няма ли капка срам и човещина. Колко милиона откраде, какво иска повече? Защо има хора които му се връзват?

24

Анонимен

преди 6 години

Водещата направо щеше да се подмокри от вълнение и умиление, мазнейки се на мазниka на ***. А само като спомене "Доган", мед й капе от устичката...

23

1

преди 6 години

Парите свършиха май..)) да влиза.. нека да има малко разнообразие..

22

Пич

преди 6 години

Водещата от сватба ли идва?! Какво е това облекло на ТВ водеща, да не сме в цирка?

21

Анонимен

преди 6 години

Ех че няма едно Гуантанамо в България. Щеше да е препълнено с национални предатели, продажници, български еничери работейки против народа си в турски партии които заплашват сигурността на страната, и още много много други бок.луц.и знайни и незнайни които имат пръст в геноцида над този народ вече почти 30 год. Щеше да е прекрасно да ги видим всички с оранжевите дрехи и с прангите на краката. Но понеже народа още блее, тук вече е много късно. Продадоха и окрадоха бъдещето на децата ни.

20

Емигрант

преди 6 години

*** Доган не командва никой и нищо.Просто е една кукла на КГБ,която организация има 150 резидента само в България,малко повече от тези които има в САЩ.

19

Ф

преди 6 години

Не се занимавайте с мен каза той преди , а постоянно праща ментетата си да го издигат пак!

18

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

17

питанчо

преди 6 години

От началото на псевдодемокрацията ТОЙ командва, дори и зад кулисно.Докога, толерантни българи ?

16

хидроинженер

преди 6 години

Не го пипайте сега човека, че е зает с една поръчка за проект на язовирна стена за няколко милиона. Като свърши, ще се върне да ви донесе демокрацията

15

унуфри

преди 6 години

Да се смееш ли, да плачеш ли

14

dmx

преди 6 години

Истинско разследване и под ключ заедно с Бойко, да няма съмнение за етническа разправа и да не си разваляме комшулука с турците.

13

Умник

преди 6 години

Доган никога не е излизал от политиката, че да му трябва да се връща. Има кой да виси пред телевизионните камери вместо него, докато той си прави каквото си иска.

12

Анонимен

преди 6 години

бизнесмен, ама пишман. Е тоя професор от ДС. Прибра долари наготово от БКП БСП. Купи БМВта и понеже нямаше паркинг ги остави на летището. Да може да ги продава.И той бизнесмен като Доган да прави Ц.Камак С партиини пари.Е такива съсипаха държавата , като се появи професор Беров в първото правителство след Филип Димитров.

11

ист

преди 6 години

Ще влезеш в политиката, ама онзи с тапишника те очаква.Явно Догана е свършил хидроинжинерските милиони, и няма пари за марково уйски.Очакваме нов хидроавантав проект.