85

до 81

преди 6 години

Абе човек!Преди 150 години ако искаш къща си взимаш каруцата ,малко камъни,дървени греди и след месец имаш къща.100%от 100Такива глупости да търсиш работа или да изплащаш някаква сграда 200 години никога е нямало.

84

до 87

преди 6 години

Като си оценяваш трудът на 500лв ,земята на 100,живота на 5000лв ,защо и къщата ти да не струва толкова.Другия като си надценява трудът на 5000паунда ,земята на 1000000паунда и живота на 50000000 и къщата му ще е 200000паунда.Балона е толкова надут в този свят ,че всички се чудим как не се е спукал.

83

Анонимен

преди 6 години

Българин от северна България притежава две къщи от по 8 000 лв. Англичанин притежава една къща от 200 000 паунда. Статистика: Българите са с по два собствени имота!

82

Стамат

преди 6 години

А колко от тези 8 са на ипотека?

81

Стамат

преди 6 години

Стига бе!За толкова години демокрация само до 8 ли стигнаха? :-О

80

Анонимен

преди 6 години

Ами както виждате нивото в Европа е същото 7от 10 ама техните жилища са наистина жилища.ТА всички легенди отпаднаха

79

независими?

преди 6 години

независими защото от тях нищо не зависи

78

Lan

преди 6 години

Мда, огромен проблем е за Евростат, че българите са що-годе независими! Направо мъка!

77

Анонимен

преди 6 години

интересно е да се научи и обяви, какво е било жилищното състояние на нашенци, предците ни, да кажем, преди 140-150 години. Дялът на българите със собствено жилище и тази, без жилище.

76

Анонимен

преди 6 години

Това предполагам включва и 40-50 годишните които живеят все още с родителите си....А тези които изплащат заем на банката още не са собственици...

75

До 78

преди 6 години

Ти в ред ли си бе момче? Явно нямаш представа от ,,справянето с корупцията" в Румъния Там е битка на интереси и лов на вещициИ там е битка между кланове и Секуритатя още се усеща.Щом Бъсеску който пръв тръгна срещу корупцията усети и разбра че това е битка между хора и групи за влияние.Обикновенните хора го усетиха и за това бяха големите вълнения и митинги през февруари.Кьор фишек е тяхното,,справяне".Роднините ми са в Крайова и Букурещ и добре ми обясниха някои неща.

74

Анонимен

преди 6 години

а Румъния има да я гоним, защото те се справиха с корупцията, а нашите корумпирани политици си ги отглеждаме и се чудим що сме най-бедните в Европа

73

Анонимен

преди 6 години

собствено жилище... наследство, което не е било взето от ком.унета.та в полза роду

72

Анонимен

преди 6 години

собствено жилище... наследство, което не е било взето от *** в полза роду

71

ДО 73

преди 6 години

А колко от новите кооперации се нацепиха ?

70

До 71 така е

преди 6 години

Търсене има и търсене няма - зависи от населеното място. В София се капарират много преди Акт 16 и на практика няма жилища на пазара. И разбира се ако купуваш само това, което щяло да ти хареса, ще си останеш без жилище. Няма ново строителство, което да ти хареса. Правиш доста компромиси с харесването и купуваш. Това е. Старото строителство често се оказва по-добро за харесване.

69

До така е.

преди 6 години

Научи правописа ,явно ти си малък и все още нищо не си кОпувал.И до Истината -за панелките- вече почнаха първите падания и пропуквания в София,Бургас,Шумен и т.н. Ерозиралите връзки са опасният елемент при тях и зависи как и на колко ракии са правени .И колко вили и къщи се направиха с ,,отклонени " материали при соцаПомниш ли ,,Вилна зона" -Прибери материала !!" И преди и сега има калпави сгради но панелките са ,,едно на ум"

68

хм

преди 6 години

До АнонименГлупости! Парите винаги идват от държаватабез коментар :)

67

така е

преди 6 години

До ИстинатаИ всеки като копува гледа - не е като да си копуваш сирене от магазина. Ако не ти хареса не копуваш... и понеже няма търсене цените ще паднат... обаче цените на новото са по-високи... защо ли? Има и качествено - ама струва пари

66

Истината

преди 6 години

Истината е, че преди 1989 година се строеше много по-качествено в сравнение със след 1989-та, а повечето хора имат собствено жилище строено преди 1989-та, т.е. то ще издържи по-дълго от новото строителство. Така оплюваните от някои панелки ще издържат повече от прехваленото ново строителство. Повее от ясно е защо новото строителство е толкова некачествено - много по-евтино е да строиш с най-некачествените материали и да използваш най-некадърните работници.