74

Мария

преди 6 години

АЛ ХАЯЧ Е *** ***.

73

АЛ ХАЯЧ

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТТА НАЦИЯ!👍😅😂

72

до

преди 6 години

Харчете парата___И една пробита стотинка няма да похарча в Пуйкистан, а тези "българи" и "гърци" са от онези с двойното гражданство.Те са вечно ненаяли се и ненапазарували да въртят далаверка.

71

seri

преди 6 години

toz sigornogie napsuval

70

"-"

преди 6 години

Никой не ни е виновен!Държава, която не защитава правата на гражданите си и народ който не уважава себе си не ще бъде уважаван от никой!

69

Анонимен

преди 6 години

Русия е воновна

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Не вярвам че всичко се е случило точно както описано в статия."---Забравили са (спестили ли са) да пишат колко пъти са го "обидили" турските граничари. Само с бой не е минало, ами е имало и ...

67

Османска дримперия

преди 6 години

В Турция е забранено двойното гражданство. Изключение има само за нашите изселници и познайте защо? Защото трябва да идват да гласуват и вотът им да управлява България.

66

Харчете парата

преди 6 години

До 81 за добросъседствоЗаповядай събота или неделя в AVM/MOL Edirne и ще се хванеш за главата.На всяка крачка българи и гърци ядат,пият и пазаруват в гр.Едирне/Турция като за световно.

65

Anonimen

преди 6 години

Tova nisto ne e,ste ima po golqm boi i.....

64

за добросъседство

преди 6 години

Границата с Турция трябва да се затвори и да се премахне двойното гражданство,без това българи не ходят в Турция а само потурнаци.

63

Пурку

преди 6 години

Това не е ли нападение над независима България? Навлизане нелегално на въоръжени лица от службите на Турция на българска територия и нападение на български гражданин, мисля че това е доста сериозен дипломатически и не само сканадал!!!

62

ДС

преди 6 години

Това наши граничари никога нямаше да го направят. Да се замислят БЪЛГАРИТЕ живеещи в България но милеещи за Турция, дали си заслужава да се "турчеят". Турция е една дивашка силно ислямизирана страна. Така че докато е време просто си признайте че сте БЪЛГАРИ но просто не сте християни.

61

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам че всичко се е случило точно както описано в статия.

60

Анонимен

преди 6 години

До до отврат!Защо съм отвратителен? Защото не изповядвам вашата доктрина на ОМРАЗА към хората?По.маци бяха заселени в Разградско, Шуменско, Търговищко, Търновско- и сега е пълно. Тези, които се излагат сте вие! Излагате се с подлите цели, които преследвате.Спирам да се занимавам с лъжите, които пишете. Щом има прости кратуни, които да ви вярват на пропагандата- пишете и се самонахъсвайте помежду си.Дано това осмисли живота ви!

59

чичо Гошо

преди 6 години

"ОТВРАТ" наистина си голяма отврат!Да ти напомням ли атентатите предшестващи "голямото" преселение?Даде им се шанс на тия които не се чувствуват българи,да приемат турско гражданство и да живеят в Турция.Сравни сега султана Ердоган ,който арестува светски настроените турци и ги праща в затворите и бай Тошо.

58

nina

преди 6 години

коментарът му отдолу е към #66

57

nina

преди 6 години

Човкът е прав,ти бъркаш.Не са заселвали никакви помаци в Лудогорието,те са си там още от преди Освобождението от турско робство.Точно въродителният процес се случи,защото имаше нелегално протурско брожение за автономия в района.Помашклото население е в Родопите,в Лудогорието не са помаци,български турци.

56

до отврат!

преди 6 години

Отвратителният си ти,либерални еничарйу.И ние сме живи свидетели на тогавашните събития,когато турците тръгнаха да се цепят.А помаците не са в североизточна,а ги заселиха в централна северна България в предбалкана-ловешко,тетевенско...Поинтересувай се малко и после се излагай по форумите.

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27С турците в Бг всички се държат зле. Всички ги смятат за втора ръка хора.