24

Иванов

преди 6 години

Много е смешно това. Телефонните измами ги извършват шепа- буквално шепа хора от точно определени роми, живущи в четири - пет населени места мисля/ справка отлично журналистическо разследване по Нова Тв/. Е как може няколко човека да са над правоохранителните и правораздавателните органи в нашата държава? Или може би отговорът ни ще е, че въобще нямаме държавност у нас. Ами също, защо не се видят имотите им, с какви средства са построени? Доходи, данъци, и т.н.

23

Ренегат

преди 6 години

До Анонимен 23:Колега пропускаш, че още от 1923г. Терористичната организация БКП се самоиздържа със съдействието на руските неканени гости, с Трафик на Опиум от Турция.

22

hasan agat

преди 6 години

bravu nay-sitne milisiyata v krak zastu cakahte du sega za 2 mesesa nad 800 000 leva malku sa sifrata e sigurna po gulyyamada vidim ko ste pravyat milisiyata kulko ste zaluvyat danu nyama pu vece izmameniUSPEH

21

Анонимен

преди 6 години

До Акционеркакво са работили ли, ами проверяват студентите дали пушат трева, това е по-голямо престъпление за тях, най-голямото даже, защото наказанието е по-голямо от това за убийство! Добре е да припомним, че в Европа тревата е разрешена да се ползва и за лекарство, и за лична употреба, та тия нашите поръчки изпълняват, на държавните дилъри на хероин!

20

Факт

преди 6 години

Докато МВР прави "акции" все по-зле ще става. На това отгоре МВР се хвали с това, че не работи!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Цитат: Жертвите са предимно възрастни хора.Истината: Оплакалите се от измамата са предимно възрастни хора, а младите не се оплакват - срам ги е.

18

Акционер

преди 6 години

Акцията е добра, само че.... досега какво са работили та са им плащани заплатки?!?...

17

бг разбира4

преди 6 години

дигнах кръвно, захарта и той, хепатита за жалост си е само мой

16

Нов

преди 6 години

Пазете се, че днес ще работим ... :)

15

ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ

преди 6 години

До The big щепселкой ще им повярва?

14

Белкат плячката

преди 6 години

Ако искаха, за 8 години 1000000 пъти да са се справили с тези неграмотни римски войни. Колкото и да е жалка една държава, тя винаги е много по-силна от престъпността. Но "суджукът" не мирише и любимите ни управляващи делкат плячката и бандитите.

13

The big щепсел

преди 6 години

Милиционери в акция!

12

АЛОВ

преди 6 години

:) Ха ха ха ... :) Това виц ли е , бе ?!?! ... :) Ква "война" ... Кви пет лева ... ?!?! Сигурно някъде ще отчитат дейност Другарите Милиционери ! :) ... В тия "далавери" винаги има замесени Милиционери , които взимат част от "плячката" за да "покриват" и "защитават" - аловците !!! :) ;) :) ..... Жалкото е , че все още има хващащи се на тази "въдица" баби и дядовци с ... пари ! ..... Тая "измама" е сигурно вече от 10 години с различни разновидности и "номера" още минава !!! .... Трагедия ! ...

11

Анонимен

преди 6 години

Алооо, предупредихте ли ало-хората? Да се покрият, за да не се изложим

10

Анонимен

преди 6 години

АЛО МВР, НИКОЙ НЕ ВИ ИМА ДОВЕРИЕ. Участници сте в играта

9

Анонимен

преди 6 години

ало апашите са самите полицай. Работят по въпроса от създаването му.

8

Иии

преди 6 години

Властите ако си вършат работата няма да има ало измами. Трябва да ги глобява за несвършена работа. Също така условните присъди не са решеное

7

това е

преди 6 години

Я полицията се събуди,никакви акции няма да върнат доверието на хората в полицията те ясно виждат всеки ден че тази полиция не работи и парите им отиват на вятъра,нужни са драстични реформи и промени в полицията.

6

факт

преди 6 години

С акции нищо не се решава,нужна е сериозна работа от полицията но до сега не виждаме такава....

5

PPP

преди 6 години

След като са измамници, какъв е проблема да бъдат огласявани имена, снимки, место живеене и всичко за тях до девето коляно. Знам ли, нещо може да стресне някого.